Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 808 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Backend developer PHP | Leren, coden, vrijheid, lol | in Naarden

20 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Naarden
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » 11,00
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Het is te makkelijk om te zeggen dat wij je de enige perfecte bijbaan bieden, maar gelukkig zijn er een hoop mooie en goede werkgevers voor jou in ons kikkerlandje. Wat mooi en goed is, dat is een samenspel van een hoop factoren: jij, je huidige ervaringen, je leerpunten, het bedrijf waar je terecht komt, de fase waar dat bedrijf zich in bevindt, je collega’s, de klanten, de technologie, de locatie, en zo nog veel meer.

Wij bevinden ons in een spannende en leuke fase. Een mooi team van 16 man en vrouw is dagelijks druk in de weer om maatwerk websites en webapplicaties te ontwikkelen en klanten hiermee happy te maken.

Op dit moment zijn we opzoek naar een heer of mevrouw in ons backend PHP development team, ‘platte’ PHP en ook Symfony. Natuurlijk mag prachtige SQL niet ontbreken en vallen er ook veel meters te maken met de cloud gebaseerde hosting bij o.a. Amazon & Digital Ocean.

Je hoeft je niet te vervelen. Mooie projecten, voor bekende en minder bekende klanten Altijd wat te doen. Vooral: je kunt echt je stempel drukken. Geen nummertje. Geen dicht getimmerde kaders. Pak je ervaring, breidt die uit samen met je collega’s, en bouw iets moois.

Vereisten

Real life thuis & studie ervaring met PHP & MySQL en een gezone dosis leervermogen en motivatie zijn meer dan voldoende. Een tikkeltje kennis van HTML, CSS & JavaScript zou fijn zijn, maar de focus ligt op backend.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Programmeertalen, frameworks, filosofieën, softwarepakketten. Je kunt als developer op allerlei niveaus en variaties aan te slag om je technische passie bot te vieren. Om het een te waarderen moet je het andere gezien hebben en andersom. Veel programmeren, nog meer programmeren, en nog meer programmeren.. en als je dan klaar bent, dan nog meer programmeren. Thuis, op de opleiding, tijdens je bijbaan en later ook op je fulltime werk.
 
Een goede bijbaan is er eentje waar je lol hebt, zoveel mogelijk te proeft van de realiteit, en daardoor veel leert. Veel doen, praten, coden, leren, sparren met collega's, coden, klant contact, coden. Kleine taakjes, grote taken, klote taken, leuke taken, spannende taken, complexe taken, frustrerende taken, echte taken. Zoals de andere 10 developers, 2 testers, 2 stagiairs, 2 project/klant managers en ikzelf ook doorlopen vanuit onze twee kantoren in Naarden en Kiev. Websites in echte custom en goed doordachte Wordpress websites. Custom. Geen thema's met plugins ellende. Verder bouwen we webapplicaties met technologie als JavaScript, Angular.JS, PHP, Laravel, MySQL, HTML5, CSS3. Dat doen we voor kleine onbekende bedrijven, maar ook voor grote bekende bedrijven als Michelin, 3M en Vitens. De uitdagende (en soms harde) realiteit. Dat kunnen we je bieden.
 
De invulling van een bijbaan kan op allerlei manieren. We praten hier graag samen met jou over.
 
We kijken ernaar uit om een kop koffie of biertje met je te doen en kennis te maken. Als het wederzijds klikt dan kunnen we mooie dingen met elkaar gaan doen!


Bedrijfsnaam: Pindrop B.V.

Pindrop B.V.

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.