Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 808 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Medewerker Klantenservice Verzekeringen in Nieuwegein

11 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Nieuwegein
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Administratief
Branche: » Administratief | Ondersteunend
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » CAO
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Gezocht "telefonisch gezocht"

Het klinkt misschien raar: een ‘telefonisch gezicht’. Maar in de ‘huidige tijd’ is er geen tijd meer om klanten een bezoek te brengen. Bijna alle communicatie met de klant gaat op afstand. Via papieren post en steeds meer via digitale post. Via de website, e-mail en chat-functies. Is er dan geen persoonlijk contact meer? Zeker wel, maar dat verloopt bijna allemaal telefonisch. Het telefonisch contact bepaalt voor een belangrijk deel het gezicht van ons als innovatief assurantiebedrijf, dat optimaal gebruikmaakt van IT. We ontwikkelen in eigen huis allerlei apps en zijn betrokken bij diverse startups. Als gezond groeiende insurtech serviceprovider zijn wij op zoek naar ‘Medewerkers Klantenservice Verzekeringen’. Wil jij gezichtsbepalend zijn voor ons? Groei jij met ons mee?

Als Medewerker Klantenservice Verzekeringen sta jij eindklanten of tussenpersonen telefonisch te woord. De inkomende vragen zijn zeer gevarieerd en kunnen over alle met name particuliere schadeverzekeringen gaan. Op sommige vragen kun jij direct een antwoord geven. Jij legt alles duidelijk vast. Als jij niet direct een antwoord kunt geven, doen anderen dat dankzij jouw feedback. Samen zorgen we ervoor dat elke klant optimaal bediend wordt. Jij bent intern tegelijkertijd een duizendpoot en de spin in het web. Naar buiten toe ben je het (telefonisch) gezicht.

Vereisten

Vereisten:

  • Enige ervaring in de assurantiebranche
  • Diploma's: Wft Basis Adviseur en Wft Adviseur Schadeverzeringen Particulieren

Eigenschappen:

  • Inlevend
  • Behulpzaam
  • Dienstverlenend
  • Oplossingsgericht
  • Klantgericht

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » 3 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een uiterst moderne Assurantie Service Provider, gevestigd in Nieuwegein (naast hockeyvelden). Voor de bij ons aangesloten assurantietussenpersonen verzorgen wij de verzekeringsadministratie, inkoop en schadebehandeling. De moderne backoffice- en flexibele ICT-faciliteiten staan garant voor een snelle en slimme inkoop en afhandeling van schade-, leven-, zorg- en hypotheekproducten. Hierdoor wordt de assurantietussenpersoon in staat gesteld om zich te richten op de klant.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.