Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 820 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Team Member in Utrecht

Nieuw!
Vandaag
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » .
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Voor de opening van een nieuw KFC restaurant (onderdeel van Collins Food Limited) in Utrecht zijn we op zoek naar flexibele en enthousiaste Team Members. In deze functie zorg je samen met een team van circa 40 tot 100 collega’s voor een optimale gastbeleving. Ben jij servicegericht en stel je de gast altijd centraal? Lees dan snel verder!

De Team Members nemen verschillende verantwoordelijkheden op zich, zoals het helpen van gasten bij de kassa of het afbakken van verse en halfproducten in de keuken. De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Team Members zijn:

Verkoop en service
Achter de kassa neem je bestellingen op, verzamel je het bestelde eten, tap je dranken, maak je Krushems en reken je bestellingen af. Zo nodig breng je bestellingen in het restaurantgedeelte naar de gast.

Bereiden van KFC gerechten
In de keuken bereidt je gerechten van verse kipproducten, bewaak je het (af)bakproces en hanteer je de FIFO voorraad. Je pakt de gerechten in, bewaakt de voorraadbuffer, controleert de verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten en houdt de werkvoorraden tijdens productie-uren op peil.

Schoonmaken van het restaurant
Het restaurant moet natuurlijk altijd netjes en schoon zijn! Je draagt zorg voor het afvoeren van afval en het schoonmaken van het restaurantgedeelte, de keuken, keukenhulpmiddelen en apparatuur en zo nodig toiletten en het parkeerterrein. Dit gebeurt volgens schema.

Vereisten

Wij zoeken een team member die:
Een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels heeft voor het service gedeelte van het restaurant. Daarnaast ben je resultaatgericht werk je graag met een groot team samen.

Arbeidsvoorwaarden:
KFC/Collins Food Limited hanteert een Koninklijk Horeca Nederland (KHN) arbeidsvoorwaardenreglement met een marktconform salaris. We geven je de ruimte om door te groeien in een flexibele omgeving. Naast hard werken, is samen plezier maken bij ons van belang en schenken wij aandacht aan team meetings en uitjes. Onze people promises zijn; be your best self, make a difference and have FUN!

KFC University
Bij KFC bepaal jij de bestemming van je carrière! Je start altijd met een trainingstraject waarbij je kennis maakt met alle werkgebieden van het restaurant. Ook hierna focussen we op je persoonlijke ontwikkeling: bij de KFC University bieden we uitgebreide interne trainingen om een volgende stap in je carrière te maken. KFC biedt jou de kans om je carrière vleugels te geven. Veel van onze managers zijn ooit begonnen als Team Member. Het is aan jou om deze kans te pakken!

Naast de doorgroeimogelijkheden kun je binnen KFC ook je MBO diploma behalen. KFC heeft nu landelijk voor alle restaurants 83 MBO studenten bij opleidingsinstituut SVO.

Pas jij binnen het omschreven profiel? Dan ben jij de Team Member waar wij naar op zoek zijn! Wacht niet langer en solliciteer met jouw CV en motivatie via onderstaande sollicitatieknop.

Trefwoorden

kfc  utrecht  bijbaan  horeca bijbaan  horeca bijbaan utrecht  leuke bijbaan  leuke bijbaan in utrecht  flexibele bijbaan  bijbaan amersfoort  bijbaan utrecht  bijbaan horeca  team member kfc  kfc utrecht  werken bij kfc  werken bij kfc utrecht  

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » In overleg
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
KFC blijft groeien. Met meer dan 20.000 restaurants in meer dan 125 landen is KFC het meest populaire kiprestaurant ter wereld. Ook in Nederland blijven we, als onderdeel van Collins Foods Limited, uitbreiden. Het nieuwe restaurant in Utrecht wordt alweer het vijftigste KFC restaurant in ons land! Ons Restaurant Support Center staat in Amsterdam en ziet niet alleen toe op de KFC restaurants in Nederland, maar ondersteunt ook de KFC ondernemingen in Zweden en IJsland. Bij KFC zetten we de Restaurant Managers en Franchise Partners in het middelpunt. Zij zijn het centrale middelpunt van de organisatie en hen ondersteunen is onze grootste verantwoordelijkheid. Samen met een team van gepassioneerde professionals werken we dag in dag uit volgens deze mindset. Collins Foods Limited beheert meerdere KFC restaurants in Nederland en opent steeds meer restaurants. Hierdoor wordt de aanwezigheid van KFC in ons land steeds groter! Voor het einde van 2021 komen er in Nederland maar liefst 20 nieuwe KFC restaurants bij.

Bedrijfsnaam: KFC

KFC

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.