Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 807 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Zangles geven als bijbaan in Utrecht

25 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Onderwijs en wetenschap
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Dienstverband: » Freelance werk
Bruto uurloon: » € 10
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Ben jij een student die passie heeft voor muziek en is zingen jouw hobby? 
Lijkt het je leuk om zangles te gaan geven als bijbaan? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Wij bieden je een leuke, muzikale bijbaan, waarbij je de afspraken flexibel met je leerling kan maken. De zanglessen vinden in de regel plaats bij de leerling thuis, maar omdat wij geografisch koppelen, geef je de zanglessen altijd bij jou in de buurt. De leerlingen zijn over het algemeen kinderen die weinig tot geen ervaring hebben met zingen. Met zangles geven verdien je €10,- per les (45 min.) en €15,- per duoles. Let op: wij bieden geen vergoeding voor de reiskosten.

Ben je enthousiast en zie jij het zangles geven helemaal zitten? Schrijf je in via onze website! Wij zijn altijd op zoek naar studenten woonachtig in Utrecht en directe omgeving!

Vereisten

Om zangles te geven moet je minimaal 17 jaar zijn en woonachtig in Utrecht of directe omgeving! Daarnaast is het een vereiste dat je minimaal vijf jaar zelf zangles hebt gevolgd of een muziek-gerelateerde opleiding volgt.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Trefwoorden

zangles zingen bijles studentenbaan studentenwerk studentdocent muzieklesaanhuis muziekles cultuur bijbaan student leuke bijbaan leuk werk

Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
» Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Minimum leeftijd: » 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: » In overleg
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong, groeiend bedrijf dat wordt gerund door een ambitieus team met een passie voor muziek. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zich op muzikaal gebied verder te ontwikkelen. Muziekles moet voor jong & oud bereikbaar zijn, daarom worden de muzieklessen van ons aan huis aangeboden tegen een zeer betaalbare prijs. Op deze manier bieden we de kans om een instrument te leren bespelen in een veilige, vertrouwde omgeving aan huis.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.