Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 826 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Leadgenerator | 10,- per uur | in Den Haag

Nieuw!
Vandaag
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: » 10,- per uur
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Vind jij het leuk om naast jouw studie een paar dagen per week te speuren naar interessante leads uit de vastgoedmarkt? Het uitzoeken van de juiste bronnen en op de hoogte te zijn van alle marktontwikkelingen? Dan ben je zomaar onze nieuwe collega/leadgenerator.

In deze commerciële functie ben jij primair verantwoordelijk voor het identificeren en kwalificeren van leads ter ondersteuning van het salesproces. Jij vindt informatie over de vastgoedmarkt voor Ad Hoc en zorgt dat de juiste accountmanager daarop razendsnel in actie komt. Een veel toffere commerciële bijbaan kun je niet vinden.

Als deze rol je interesseert en je in Den Haag of omgeving woont, nodigen we vooral uit om te reageren! Je komt terecht in een klein team, informele sfeer, een borrel op de vrijdag en handen uit de mouwen is het motto!

Vereisten

Minimaal 1,5 dag per week beschikbaar!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Trefwoorden

vastgoed commercieel zelfstandig leadgenerator lead generation lead studentenbaan studentenbijbaan sales den haag leegstandbeheer anti-kraak leuke jonge collegas

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wie zijn wij

Wij zijn marktleider in leegstandsbeheer en is met meerdere regiokantoren in de grote steden van Nederland perfect in staat om haar opdrachtgevers professioneel te bedienen. Met bewezen succesvolle producten als Leegstandbeheer, Tijdelijke Verhuur en Toezicht ontzorgen wij onze klanten door het beheer van hun leegstaande vastgoed over te nemen. Dit vastgoed varieert van kantoorgebouw tot klooster en van flatgebouw tot bedrijfshal, zelfs windmolens! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij beheren het! Wij willen ons in een hoog tempo verder ontwikkelen tot een “1 stop shop” voor onze opdrachtgevers. Het fundament van onze organisatie is in de afgelopen vijfentwintig jaar echter niet gebouwd door onze producten, maar door onze medewerkers. Onze regioteams kenmerken zich door hun enthousiasme, korte lijnen, snelle besluitvorming, klantgerichtheid, humor en gezelligheid.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.