855 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Sales Promotor | €15,- per uur | MBO/HBO/WO | in Rotterdam

24 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Promotiewerk
Branche: Commercieel | Sales
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: €15,- per uur
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Studenten verdienen écht meer.
Jij bepaalt je eigen salaris. Oké, dat is misschien overdreven maar in zekere zin is het wel waar! Naast jouw vaste uurloon zijn er iedere dag verschillende bonussen te verdienen, waardoor je salaris snel kan oplopen. Eigenlijk heb je alles dus in eigen hand… hoeveel euro’s per dag ga jij pakken? 

Werken met vrienden, niet met collega’s.
Naast een goed gevulde bankrekening, krijg je er bij ons ook een lading nieuwe vrienden bij. De één nog maffer dan de ander, maar samen net één grote familie.  En zeg nou zelf, samen successen boeken is toch goud waard! 

Werken wanneer, waar en met wie je wil.
Wij snappen als geen ander dat je studie combineren met een bijbaan best lastig kan zijn. Het leven van een student gaat uiteraard niet over rozen. 😉 Daarom laten wij jou zelf bepalen wanneer je wil werken en op welke locatie je dat het liefst doet. Ideaal toch? 

Gratis ontwikkeling met een trainingsprogramma op maat.
We gaan je beter maken. De beste versie van jezelf creëren. Dit doen we door trainingen, masterclasses en dagelijkse 1-op-1 coaching. Je eigen DF-Acadamy! Samen bouwen aan jouw toekomst. Heb je zelf ook ideeën over wat je graag zou willen leren? Wij zijn één en al oor.

Feestjes waar je u tegen zegt.
We zijn dol op themafeestjes. En op bier. Tijdens ons laatste feestje ging iedereen volledig Disney-style. En dat was niet alles, een echte waterglijbaan maakte het feest helemaal compleet. En, voor de snelste afdaler was er een memorabele prijs. Meedoen is uiteraard op eigen risico.


Vereisten

Wat maakt jou de ideale sales promotor?
-
Je bent student. Je zoekt een bijbaan en je vind het leuk om met jouw enthousiasme  een positieve ervaring rondom een merk te creëren;
- Je bent 17 jaar of ouder;
- Je wil meer, maar dan ook meer! Meer ontwikkeling, meer geld, meer feestjes en uiteraard; gezelligheid!

Op elke vestiging vind je een voetbaltafel of tafeltennistafel om je collega’s uit te dagen voor een sportieve battle. Houd je meer van een goed gesprek om de geest te slijpen, start je met je collega’s een discussie aan de bar. Er is veel sales- en marketingkennis binnen Direct Force die wij graag met je delen door middel van workshops en trainingen. Oh, en natuurlijk bieden we je een fijn salaris met een héél motiverend bonusmodel.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

We zijn eigenzinnig, ιchte doorzetters en hebben het vermogen om snel te schakelen. We bedenken al sinds 1997 eigenzinnige marketingcampagnes met als specialisatie face-to-face marketing. We zijn speels en nemen onze verantwoordelijkheid. We hebben integriteit hoog in het vaandel. We ontwikkelen creatieve, meetbare acties en stoppen daar niet… we maken ons ook nog hard voor het resultaat!

Bedrijfsnaam: Direct Force Nederland


Bedrijfsnaam:

Direct Force Nederland


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.