858 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Content Medewerker in Amsterdam

15 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Promotiewerk
ICT
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Administratief | Ondersteunend
Dienstverband: Tijdelijk werk
Bruto uurloon: 12 euro
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

De ideale (bij)baan…

Content Medewerker (30 uur per week, tijdelijk)

 

Ter versterking van onze afdeling Redactie & Online Media zoeken we per direct een enthousiaste, hands-on Content Medewerker / student. Je kunt snel starten en bent beschikbaar voor een periode van ongeveer 6 maanden. Het betreft een functie voor 30 uur per week.

 

Wat ga je doen?

Al jaren publiceert Keesing een internationaal vakblad met een wereldwijde oplage. Onze nieuwe tijdelijke collega gaat zich bezig houden met het digitaliseren van de bestaande content van dit vakblad. Het doel is een professioneel online platform opzetten voor het vakblad en haar lezers.

De Content Medewerker gaat de bestaande Engelstalige artikelen en overige content verwerken naar de digitale omgeving. Ten behoeve van de lay-out en illustratie van de digitale artikelen kan het nodig zijn nieuw beeldmateriaal te creëren.

Aarzel niet en stuur ons jouw sollicitatiebrief en CV vandaag nog! Of bel of mail ons voor meer informatie over deze baan.

Keesing Technologies
t.a.v. Paula van Rossen (Personeelszaken)


Vereisten

Wie ben je?

Je bent op zoek naar een (bij)baan in Amsterdam waar je zo kunt starten en je houdt van aanpakken. Je vindt het leuk om zowel tekstuele als visuele content te (ver)werken in een digitale omgeving en je steentje bij te dragen aan een goed eindresultaat.

Je hebt ervaring met het werken met Wordpress, je kunt goed overweg met Photoshop en je hebt affiniteit met fotografie. Tenslotte werk je nauwkeurig en overzichtelijk en ben je resultaatgericht.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je per direct beschikbaar voor ongeveer 30 uur per week? Dan hebben wij een leuke tijdelijke baan voor je!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij hebben sinds 1923 een ongeëvenaarde deskundigheid opgebouwd als aanbieder van oplossingen op het gebied van ID documentcontrole. Meer dan 6.000 bedrijven uit ruim 120 landen maken met succes gebruik van onze professionele expertise. Onze klantenkring in Nederland bestaat onder meer uit beveiligingsbedrijven, uitzendbureaus, bouw- en schoonmaakbedrijven, verhuurbedrijven, scheepsbouw, gemeenten en overheidsbedrijven en financiële instellingen.

Bedrijfsnaam: Keesing Technologies


Bedrijfsnaam:

Keesing Technologies


Op zoek naar een kandidaat?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.