Zoekt u parttime personeel, scholieren of studenten? Plaats nu vrijblijvend uw vacature!Vrijblijvend uw vacature plaatsen

Op Zoekbijbaan bepaalt u zelf op welke wijze u uw vacature online wilt zetten. Wilt u vrijblijvend kennis maken met onze werkwijze? Plaats dan gratis uw vacature online. Gaat u voor het maximale resultaat? Kies dan een Maandvacature om zo veel mogelijk exposure te krijgen!

Plaats nu gratis uw vacature » Lees meer over onze tarieven

Werkwijze maandvacatures

Wilt u uw vacature maximaal onder de aandacht brengen? Kies dan voor onze uitgebreide vacatures. Uw vacature wordt dan gemaild naar matchende studenten. Daarnaast profiteert u maximaal van onze voordelen zoals het vertonen van uw bedrijfslogo, het tonen van uw contactgegevens en het toevoegen van een video.


Plaats uw vacature gratis online!

Wij vinden dat het resultaat telt. Daarom kunt u bij ons vrijblijvend uw vacature plaatsen en laten mailen naar matchende kandidaten. U betaalt vervolgens alleen voor de kandidaten die u opvraagt.


Sollicitaties bekijken

Bekijk de volledige motivaties en profielen van kandidaten. Voldoet de kandidaat aan uw eisen? Dan kunt u eenvoudig de contactgegevens opvragen om in contact te komen met de kandidaat.


Gratis zoeken in onze studentendatabase

Zoek in onze database en nodig gratis kandidaten persoonlijk uit om te solliciteren op uw vacature. Deze optie kunt u kostenloos gebruiken voor uw vacature.


Plaats uw vacature inclusief mailings!

Kies voor een uitgebreide vacature voor maximale exposure. Naast de vertoning op Zoekbijbaan.nl mailen wij uw vacature uit naar matchende studenten!


Sollicitaties direct met volledig cv en contactgegevens

Krijg direct toegang tot CV's en de volledige profielen van sollicitanten.


Stuur persoonlijke uitnodigingen naar potentiële kandidaten

Zoek in onze cv database en nodig binnen enkele klikken potentiële kandidaten uit om te solliciteren op uw vacature.


Maak uw vacature aantrekkelijker voor meer exposure

Voeg uw bedrijfsnaam, logo en video toe aan uw vacature voor maximale exposure.


Introductieactie
Maandvacature

Nu plaatsen »
Meer informatie
€ 139,-
€ 99,-

Maximale exposure? Bekijk dan onze maandvacatures

Bekijk de opties »

Deze bedrijven gingen u voor