3.190 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


3 manieren om als student zijnde snel resultaat te zien in de sportschool

Woensdag 28 september 2016 - Gast

Veel studenten gaan tijdens hun studietijd regelmatig naar de sportschool. Niet alleen kun je hier frustraties van slechte cijfers of lastige opdrachten kwijt, ook biedt de sportschool de plek om je lichaam in model te houden en de vele drankjes weg te sporten. Hoe zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk resultaat ziet? In dit artikel geven we je drie handige tips.

Tip 1: zorg voor voldoende eiwitten

Het herstel van je spieren zal bevorderd worden als je voldoende eiwitten tot je neemt. Zorg er daarom voor dat je regelmatig vlees eet, dat je voldoende kwark eet en af en toe een gekookt of gebakken eitje nuttigt. De kwark kun je combineren met muesli, zodat je direct voldoende energie hebt voor de rest van de dag.

Tip 2: let op je eetpatroon

Hetgeen wat je van je lichaam af hebt gesport in de sportschool wil je vanzelfsprekend van je lichaam af houden. Door gezond en gevarieerd te eten bevorder je het proces van afvallen en voorkom je dat er al snel weer overtollige kilo’s op je lichaam zullen verschijnen. Vermijd fastfood, te veel drank of andere ongezonde producten.

Tip 3: maak gebruik van poeders

Naast het natuurlijke herstel van je spieren door een effectief eetpatroon aan te houden, kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van extra poeders. Een van de poeders die je kan helpen bij het herstel en de groei van spieren, is het BCAA poeder. Dit poeder kun je heel eenvoudig in een fysieke of online winkel bestellen, zodat je het direct kunt gebruiken bij een training in de sportschool.

Tip: lees voor het gebruik van dit poeder altijd de instructies door!