4.070 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


9 jaar en directeur

Woensdag 20 februari 2013 - Charlotte Portielje

Henry, een jongen van 9 jaar uit Engeland. Niet zo maar een jongen, maar een echte ambitieuze jonge ondernemer. Hij verdient al lekker een extra zakcentje. Hij is inmiddels zijn 3e bedrijf begonnen.

Henry gaat in pak naar school, zijn vriendjes kijken tegen hem op. De jonge zakenman is ook al aardig aan het socializen. Niet op beurzen of dergelijke, nee, op het schoolplein. Hier deelt hij zijn eigengemaakte visitekaartjes uit.

Henry is gestart met verkopen toen hij 7 jaar oud was. Hij verkocht zakjes snoep op straat. Vervolgens is hij zijn eigen E-bay winkel gestart, waar hij spullen van kringloopwinkels verkocht. Nu is de 9 jarige Henry begonnen met zijn eigen online winkel ‘Not Before Tea’. Hij verkoopt snoep via de online-shop. De maanddoelstelling van zijn nieuwe bedrijf, heeft hij al in één week behaald. Henry kan hard aan de slag met zijn 100 orders.

Voorlopig redt Henry het om het bedrijf alleen te runnen. Hij is multifunctioneel bezig. Henry ontwerp de logo’s, huisstijl en doet de PR en verkoop. Als het bedrijf goed gaat lopen, is hij waarschijnlijk genoodzaakt personeel te gaan aannemen.

De jongeman is niet van plan zijn hele leven lang snoep te gaan verkopen. Zijn droom is namelijk om films te regisseren. Maar tot die tijd mag hij gewoon nog naar school en is hij wel even zoet met zijn bedrijf.

 

Bron: Daily Mail