4.979 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


9 jaar en verslaafd aan stofzuigen

Donderdag 25 april 2013 - Charlotte Portielje

Veel mensen hebben een hekel aan schoonmaken. Een 9-jarige jongetje uit Engeland vindt stofzuigen helemaal geweldig. Als bijbaantje (ja op 9-jarige leeftijd) test hij stofzuigers in een hotel.

Het jongetje, Lane, doet niks anders dan stofzuigen in zijn vrije tijd. Hij is helemaal dol op stofzuigers en heeft er inmiddels al 17 in huis. Wanneer hij een keer op pad gaat, gaat Lane het liefst naar de elektronicawinkel. Hier kan hij dan heerlijk op zijn gemak allerlei soorten stofzuigers bekijken.

Lane heeft nu al een bijbaantje. Het verbaast niemand dat dit baantje ook met stofzuigers te maken heeft. Met veel plezier en gedrevenheid test hij stofzuigers, wat voor deze jongen nu al een droombaan is. Vanaf jongs af aan is Lane tot over zijn oren verliefd op stofzuigers. Daarnaast heeft hij ook een zwak voor tapijtreinigers. Het Engelse jongetje heeft te maken met het Williams Syndroom. Dit houdt in dat je helemaal weg bent van een bepaald object en daarbij allemaal obsessies creert. Zijn slaapkamer staat helemaal vol met stofzuigers. En voordeel, zijn kamer is vast en zeker schoon.

Bron: Powned

Trefwoorden:

Bijbaan Stofzuigen Kind