4.719 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Ben jij de nieuwe Kapitein Iglo?

Donderdag 4 februari 2016 - Gianna

Wel 250 reacties zijn er al binnen voor een carrière als de nieuwe Kapitein Iglo. De vacature loopt nog tot 12 februari, maar er komen nu al hilarische sollicitaties binnen. Om deze nieuwe baan te kunnen bemachtigen moet je in ieder geval een liefhebber zijn van vissticks.

Aangezien er veel concurrentie is voor de vacature moet je er wel uitspringen en dat deed één jongeman zeker. De sollicitant stapte 2twinger PR binnen geheel verkleed als kapitein. Daarnaast had hij een schaal vissticks bij zich, zijn motivatiebrief in een fles en een kinderfoto van zichzelf. Een 9-jarig meisje waagde ook nog de gok om te solliciteren, haar leek het ook wel leuk om beroemd te worden.

Naast mannen mogen ook vrouwen reageren op de vacature om Kapitein Iglo te worden. Nooit eerder is het recept van de vissticks aangepast tot deze week. De gelukkige man of vrouw die zich in de toekomst Kapitein Iglo mag gaan noemen heeft daarom onder andere de taak om deze nieuwe vissticks te laten proeven. Dit gaat hij/zij doen door langs festivals en winkels te gaan.

Ergens in maart zal bekend worden wie het nieuwe gezicht wordt van Kapitein Iglo. De kandidaten zijn in ieder geval al spectaculair.

 

Bron: ad.nl