3.154 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Bespaar kosten door een tweedehands iPhone te nemen

Donderdag 29 september 2016 - Gast

Als student kan het leven behoorlijk duur zijn! Denk aan de kosten voor een kamer, de kosten voor het eten, studieboeken, collegegeld, enzovoorts. Een van de kostenposten waarop je relatief eenvoudig kunt besparen is je mobiele telefoon. Veel studenten hebben een duur abonnement met de nieuwste mobiele telefoon, wat al snel een paar tientjes per maand kost. Door te kiezen voor een tweedehands toestel in combinatie met een sim only abonnement, houd je veel geld over aan het eind van iedere maand. Dit geld kun je gebruiken voor een vakantie, een avondje uit met vrienden of bijvoorbeeld een nieuwe televisie.

Op zoek naar een tweedehandse toestel

Er zijn verschillende websites waarop particuliere en zakelijke verkopers tweedehands toestellen aanbieden. Zoek bijvoorbeeld eens op ‘een tweedehands iPhone’ en je krijgt al snel vier of vijf bruikbare zoekresultaten. Vaak verkopen particulieren hun gebruikte iPhone op het moment dat zij zelf een nieuw toestel bij hun abonnement uit mogen zoeken. Dit geeft jou de kans om relatief goedkoop aan een nieuwe mobiele telefoon te komen. Het toestel kun je vervolgens combineren met een sim only abonnement, waarvan je de samenstelling bij veel providers zelf kunt bepalen.

Kies voor een refurbished iPhone

Naast de mogelijkheid om een tweedehands iPhone aan te schaffen kun je kiezen voor een refurbished iPhone. Hierbij neem je de iPhone over van een bedrijf in plaats van een particulier. Een ander belangrijk verschil tussen een tweedehands en refurbished iPhone is het feit dat een refurbished iPhone vaak volledig voor je wordt nagekeken. Mochten onderdelen kapot of versleten zijn, dan worden deze door het bedrijf vervangen. De accu van het toestel wordt bij vrijwel iedere aanbieder standaard al vernieuwd.

Ben je op zoek naar een manier om geld te besparen als student? Kies voor een tweedehands iPhone of Samsung en combineer deze met een sim only abonnement.