4.694 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Bouw jij mee aan de toekomst van de arbeidsmarkt?

Vrijdag 5 februari 2016 - Gianna

Er start dit jaar weer nieuwe editie van ReflexLab 2016! Dit is het platform voor jongeren met een mening over flexwerk. Tijdens Reflexlab worden er 50 jongeren opgeleid en vormen zij hun visie op de arbeidsmarkt van de toekomst.

ReflexLabDit keer zal de invulling van ReflexLab anders zijn dan het voorgaande jaar. Het zal dit jaar niet bestaan uit een langdurige masterclass, maar wordt er via een bootcamp een kortere intensieve training georganiseerd om de betrokkenheid te vergroten. †

De arbeidsmarkt is constant aan het veranderen en deze verandering wordt als eerste opgemerkt door de jongeren. Door het uitwisselen van ervaringen en ideeŽn uit de praktijk kunnen we ervoor zorgen dat jouw oplossing in de praktijk wordt gebracht.

Om deel te kunnen nemen aan de bootcamp ben je niet ouder dan 35 jaar. Een ervaring als flexwerknemer is erg handig en je moet tijd vrij †kunnen maken voor ReflexLab. Een luisterend oor hebben en niet bang zijn om je mening te laten horen tijdens een discussie, is zeker een must tijdens deze bootcamp.

De bootcamp zal plaatsvinden in een weekend in April en zal twee dagen duren. Daarnaast zullen er nog groepsopdrachten zijn die doorlopen tot in de zomer. Aanmelden voor deze interessante editie van Reflexlab kan tot 15 maart door te mailen naar info@reflexlab.nl.

Hebben we je interesse gewekt? Check dan nog even de flyer of op www.reflexlab.nl voor verdere informatie.

Bron fnvjong.nl