3.192 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Columns

NieuwsberichtenPersberichten


Combineer je autohobby met een bijbaan als chauffeur

Maandag 12 september 2016 - Angelo

Een bijbaan als chauffeur is voor studenten met een rijbewijs een ideale combinatie van geld verdienen en autorijden.

Met een brede glimlach lach je de examinator toe als hij je vertelt dat je voor het praktijkexamen bent geslaagd. Trots ontvang je eindelijk dat felbegeerde rijbewijs waarvan je al vanaf je 16e droomt. Met het papiertje op zak gaat er een nieuwe wereld voor je open. Met het autootje, dat je van je laatste spaargeld hebt gekocht, ga je samen met vrienden stukjes rijden. Dat rijden is eigenlijk nooit echt met een doel, maar puur omdat het kan.

Al snel kom je erachter dat het rijden van een auto flink wat kosten met zich meebrengt. Je hebt de verzekering, wegenbelasting, benzine en de reparatie van één van je zijspiegels omdat zo een vervelende wielrenner ertegenaan is gefietst. Ook was het natuurlijk geen slimme beslissing om gas te geven bij het zebrapad om die slome voetganger te snel af te zijn. De ontvangen boete voegt zich toe aan een steeds langer wordende lijst van kosten.

Op den duur laat je de auto soms maar even staan om onnodige kosten te voorkomen. Die vijf minuten lopen naar de snackbar duurde nog nooit zo lang. Rijden is toch wel wat leuker dan lopen.

Herken jij jezelf in dit verhaal? Dan zou een bijbaan als chauffeur voor jou nog wel eens de ideale oplossing kunnen zijn. Wat is er nou leuker dan rijden en er ook nog eens voor betaald worden? Klik op de onderstaande link om naar een overzicht te gaan van chauffeur vacatures.

Overzicht van chauffeur vacatures.