4.690 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


De aller zwaarste baan van de wereld!

Woensdag 16 april 2014 - Sanne Hofman

Een bedrijf dat op zoek was naar een nieuwe uitvoerend directeur plaatste advertenties en vacatures in kranten en op het internet. Het ging om een erg zware baan. Het werk gaat 24 uur per dag, elke dag van de week door. Pauzes en vakanties komen niet voor. De vereisten waren dat de kandidaat minimaal 135 uur per week zwaar werk moest verrichten tegen een salaris van 0 euro. Vierentwintig mensen reageerden op de vacature en gingen een sollicitatiegesprek via de webcam aan. Bekijk hier het verrassende resultaat!

In de vacature stond de functie uitvoerig beschreven. Het ging om een baan als persoonlijk assistent van een uitvoerend directeur van een groot bedrijf. Er zouden werkweken gedraaid moeten worden van ongeveer 135 uur, het werk zou s ’nachts doorgaan zonder pauzes, de kandidaat zou verantwoordelijkheden hebben over minstens 15 lopende projecten, de kandidaat zou regelmatig 35 kilo moeten tillen, regelmatig moeten reizen en moest beschikken over oneindig veel geduld. Dat allemaal tegen een klein salaris van 0 euro. Wie solliciteert daar nou op?


Sollicitanten
Maar liefst 24 mensen solliciteerden wonder boven wonder naar de functie. Zij werden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek via de webcam. Uiteindelijk bleek alles een stunt te zijn. Bekijk het filmpje en kom er achter om wat voor stunt het hier gaat! Eigenlijk kennen wij allemaal iemand met deze aller zwaarste baan…
 

Bron: RTL nieuws