4.675 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


De beste manieren om als student je eigen bedrijf te promoten

Woensdag 28 september 2016 - Gast

Het merendeel van de studenten is bezig met het leren van tentamens, het maken van opdrachten en het uitgaan met vrienden. Daarbij kun je als student op zoek gaan naar een bijbaantje om alle kosten die bij het studeren komen kijken te kunnen bekostigen. Denk aan de kosten voor je kamer in een studentenhuis, de kosten voor het eten en drinken, kosten voor avondjes uit met vrienden, enzovoorts. Naast normale bijbanen zou je kunnen overwegen om een eigen bedrijf op te starten! Wat is er immers leuker dan je eigen baas zijn? Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, wat je uurloon is en voor wie je als bedrijf werkt.

Maak je bedrijf bekender

Om voldoende aan je bedrijf te verdienen om rond te kunnen komen, zal je er alles aan moeten doen om je bedrijf te promoten onder een groot publiek. Zeker in de beginfase van je bedrijf kan het erg lastig zijn om voldoende klanten te vinden. Je wilt immers niet zonder werk komen te zitten! Een van de manieren om je bedrijf te promoten, is het gebruik van vlaggen. Vlaggen kun je tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen, waarbij je de vlaggen kunt voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Zet de vlag voor je studentenhuis of je kantoor om je bedrijf bekender te maken.

Andere promotiemiddelen voor studenten

Naast de mogelijkheid om je bedrijf aan de hand van een vlag onder een groot publiek te promoten, kun je er ook voor kiezen om promotiemateriaal te bestellen wat aansluit bij studenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van bedrukte aanstekers? Deze kun je onder studiegenoten, tijdens een festival of bij een avondje stappen uitdelen. Niet alleen zijn aanstekers erg effectief als marketingmiddel, ook zijn de bedrukte aanstekers relatief goedkoop te bestellen.