3.219 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Een bijbaan als vertaler voor Kim-Jong-Un?

Vrijdag 2 september 2016 - Angelo

De Amerikaan David Sneddon, die in 2004 verdween, is volgens Yahoo News onlangs gesignaleerd in Noord-Korea waar hij de Noord-Koreaanse leider Kim-Jong-Un Engels leerde spreken.

De inwoner van Nebraska ging in 2004 op reis naar China waar hij ging wandelen in Tiger Leaping Gorge, een gebied in de provincie Yunnan. Toen hij na een aantal dagen niet terugkeerde, werd aangenomen dat hij in het gebied is overleden.

Volgens een anonieme bron is Sneddon echter helemaal niet overleden, maar springlevend en woonachtig in Noord-Korea met zijn vrouw en twee kinderen. De bron stelt dat Sneddon is ontvoerd en de afgelopen 12 jaar Engelse les heeft gegeven aan de Noord-Koreaanse leider Kim-Jong-Un.

De ouders van de Amerikaan, die sinds zijn verdwijning al actief campagne voeren om te bewijzen dat hij nog in leven is, geven aan altijd al geweten te hebben dat hun zoon nog in leven was. Omdat er nog altijd geen definitief antwoord is, betreffende de authenticiteit van het bericht, hebben vertegenwoordigers van de staat Utah het congres verzocht om uitgebreid onderzoek te doen naar de verdwijning.

Nu willen en kunnen wij van Zoekbijbaan.nl geen bijbaan als vertaler in Noord-Korea aanbieden. Wat we wel bieden, zijn vacatures voor leuke en lokale bijbanen als vertaler. Heb jij een talenknobbel en wil jij dolgraag als vertaler aan de slag? Klik dan nu op de onderstaande link om naar een overzicht van vertaler vacatures te gaan.

Een overzicht van vertaler vacatures

 

metronieuws.nl