4.675 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Eigen bedrijfje beginnen? Begin met een website!

Maandag 31 oktober 2016 - Gast


Veel studenten proberen tijdens hun studietijd wat bij te verdienen om de kosten voor hun studie en levensonderhoud te kunnen betalen. Je kunt hierbij kiezen voor een leuk bijbaantje, maar veel leuker is het om een eigen bedrijfje te starten. Er zijn ontzettend veel studenten die tijdens hun studietijd beginnen met een klein bedrijfje, waarmee ze diensten aan bekenden, vrienden en familie aanbieden. Hoewel dergelijke bedrijfjes in het begin wellicht geen vetpot opleveren, kun je hier op termijn flink aan verdienen. Zeker wanneer je bedrijfje onder een steeds grotere doelgroep bekend begint te worden. Een van de manieren om die bekendheid te vergaren, is het laten maken van een website.

De voordelen van een website

Steeds meer consumenten doen hun aankopen online of zoeken op internet naar informatie over de diensten van een bedrijf. Wanneer je als bedrijfje nog geen website hebt, kun je een groot aantal potentiŽle klanten mislopen doordat zij geen informatie over je diensten konden vinden. Dit is zonde! Daarbij is het laten maken van een website steeds goedkoper geworden, zeker voor startende ondernemers die vaak nog weinig eisen aan hun website stellen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een website te maken, waarbij je gebruik kunt maken van bekende systemen als Wordpress, Joomla en Drupal.

Een website laten maken

Wil je een website laten maken voor je bedrijfje? Op internet vind je steeds meer internetbedrijven die een complete website aanbieden. Hierbij kun je het zo duur en uitgebreid maken als je zelf wilt! Kies je bijvoorbeeld voor een relatief simpele website, of geef je de voorkeur aan een uitgebreide variant? Des te uitgebreider en gecompliceerder een website wordt, des te meer je hier logischerwijs ook voor moet betalen. Vaak is het in het begin voldoende om een relatief simpele website te gebruiken voor je bedrijf.†