4.709 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Extra treinen op Bevrijdingsdag

Woensdag 4 mei 2016 - Gianna

Ga je morgen lekker genieten van je vrije dag op een bevrijdingsfestival? Goed nieuws, want er rijden extra treinen. De NS heeft laten weten dat het gaat om de treinen van en naar Vlissingen, Zwolle, Ede-Wageningen en Haarlem.

Deze steden roepen misschien de vraag ‘waarom?’ op, maar hier is voor gekozen omdat in deze steden de bekendste festivals zijn. Veel bezoekers van buiten de stad komen op deze festivals af.

Op de festivals zijn optredens te zien van bekende artiesten als Nielson, Sunnery James & Ryan Marciano en Kovacs.

Naast de extra treinen worden er in de avond ook langere treinstellen ingezet om de bezoekers die massaal naar huis gaan te kunnen vervoeren. De NS geeft wel een waarschuwing om eventueel treinen eerder te nemen, want het kan zijn dat de allerlaatste trein erg vol zit. Bij Utrecht Centraal zijn werkzaamheden, waardoor de laatste trein al om 23.11vertrekt.

Ten opzichte van vorig jaar zijn de weersvoorspellingen dit jaar heel erg goed. Een jaar geleden was er nog sprake van noodweer, terwijl het dit jaar de hele dag droog en zonnig is. Dit maakt Bevrijdingsdag vieren extra leuk natuurlijk.

 

Bron: nu.nl