807 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichten


Goedkoop leven via apps

Maandag 29 oktober 2012 - Merely van der Drift

Het leven is duur, vooral als je een student bent. Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone. Via deze smartphone kan je apps downloaden die voor jou handig zijn. De een is verslaafd aan Angry Birds en de ander wil constant zijn saldo checken. Daarbij zitten er veel voordelen aan de apps. Zo kan het voor veel korting zorgen. Z24 heeft de beste apps op een rij gezet.

Scoupy
Scoupy is een app die steeds populairder wordt. Via deze app kan je verschillende kortingsacties downloaden. Je kunt instellen waar je het zoekt en wat voor korting je zoekt. Als je bij bestemming bent aangekomen hoef je het alleen maar te openen en komt je code tevoorschijn.

Red Laser
Via deze app kan je alle barcodes scannen. Als de barcode herkend wordt, wordt er direct gezocht op internet naar een goedkopere aanbieding van het product. Zo weet je altijd waar het product het goedkoopst is.

Benzine-Jip
Via deze app kan je precies zien waar je in de buurt het goedkoopst kan tanken. Erg handig, want de benzineprijzen worden er niet goedkoper op. Daarnaast is het ook een soort routebeschrijving, want hij wijst je gelijk de weg naar het betreffende benzinestation.

Super Deals
Via deze app kan je alle aanbiedingen in Nederland zien. Je hoeft niet alles langs te gaan. Net zoals bij Scoupy, kan je precies je instellen waar jij aanbiedingen van zoekt. Je kunt ook gelijk een boodschappenlijstje maken.

Er zijn er nog veel meer apps, het gaat er om wat jij het belangrijkst vindt om op te besparen. Naast de apps kan je ook via internet goedkoop aanbiedingen krijgen. Via vakantieveilingen.nl kan je elke dag, elke minuut bieden op een product of dienst naar keuze. Er is geen standaardtarief, het is puur geluk wanneer jij de hoogste bieder bent. Op Groupon staan ook elke dag de goedkoopste aanbiedingen. Wil je goedkoop kleding kopen? Dan kan je naar ShopVip.com of Zalando-lounge. Hier komen elke dag nieuwe acties op die een week duren. Tijdens deze acties kan je normaal dure spullen, bestellen met soms wel 70 procent korting.

Bron: Z24.nl