4.690 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Hoe kan je besparen op een telefoonabonnement?

Woensdag 28 september 2016 - Gast

Er zijn verschillende mogelijkheden om te besparen op de kosten voor je telefoonabonnement. Veel studenten kiezen voor een erg duur abonnement met de nieuwste mobiele telefoon. Dit is zonde, want door een goedkoper abonnement te nemen houd je veel geld over aan het eind van iedere maand. Dit geld kun je gebruiken om op vakantie te gaan met vrienden, een avondje te stappen of bijvoorbeeld een nieuwe televisie te kopen. Hoeveel betaal jij momenteel voor je mobiele abonnement? Ook is een goedkoop mobiel abonnement fijn als je onlangs je bijbaan verloren bent of als je bijbaan niet heel zeker is.

Kies voor een sim only abonnement

Wanneer het abonnement van je huidige mobiele telefoon bijna verloopt, krijg je de mogelijkheid om een nieuw toestel uit te zoeken en je abonnement te verlengen. Financieel gezien zou het in dit geval gunstiger zijn om te kiezen voor een sim only abonnement voor een of twee jaar. Bij een sim only abonnement houd je je huidige toestel en betaal je alleen voor de belminuten, sms’jes en mobiele data die je maandelijks gebruikt. Bij het afsluiten van je sim only abonnement kun je je bundel zelf samenstellen.

Tip: zoek om internet naar voordelige sim only aanbiedingen van providers! Er zijn verschillende vergelijkingstools die je hierbij kunnen helpen.

Een refurbished of tweedehands toestel

Mocht je huidige telefoon niet meer naar behoren werken of ernstig beschadigd zijn, dan kun je een sim only abonnement combineren met een nieuw toestel. Althans, een tweedehands of refurbished mobiele telefoon. Veel particulieren bieden hun oude mobiele telefoon te koop aan, als ze een nieuw toestel bij hun abonnementsverlenging mogen uitzoeken. Deze telefoons verkeren vaak in een prima conditie en kunnen nog zeker een of twee jaar mee.