3.154 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


It runs in the family

Woensdag 3 oktober 2012 - Merely van der Drift

Het komt regelmatig voor dat familieleden dezelfde interesses hebben. De kids zitten allebei op ballet en niemand twijfelt dat het de echte kinderen van de ouders zijn. Toch bestaat er vaak ook heel veel verschil tussen de kinderen. In gezin de Werdt is het wel heel duidelijk dat er één interesse is.

Pa en ma de Werdt hebben een boerenbedrijf. Je hoort vaak dat de kinderen de ouders opvolgen en ook in het boerenleven gaan werken. Bij de familie de Werdt is dit ook het geval. Alle drie de dochters zitten op het mbo en volgen ook nog eens dezelfde opleiding op dezelfde school. Ze zitten op de School voor de Zorgsector van ROC Eindhoven.

Ze zitten niet bij elkaar in de klas en zien elkaar ook niet altijd op school. De jongste is bezig met haar eerste jaar, de middelste met haar derde en de oudste heeft het bijna afgerond. Alle drie zijn ze van plan om in de boerensector te gaan werken, wanneer ze klaar zijn met hun opleiding. Werken op een zorgboerderij staat bij twee van de drie dan ook hoog op hun lijstje.

Bron: nationaleonderwijsgids.nl