3.981 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Jatten van de baas

Vrijdag 22 maart 2013 - Charlotte Portielje

Het zijn zware tijden voor zowel de werkgever als de werknemers. Sommige werknemers denken een extra zakcentje te verdienen door het een en ander te jatten. Vooral vrouwen, ja vrouwen, je zou misschien eerder denken dat mannen het lef hebben om dingen mee te jatten, maar dat blijkt dus niet.

Je zou het ook anders kunnen zien. Vrouwen vallen vaker door de mand wanneer ze iets mee willen ‘nemen’ op het werk. Het percentage vrouwelijke dieven is het afgelopen jaar flink gestegen. Dat blijkt uit onderzoek van Hoffman Bedrijfsrecherche.

Vrouwen schijnen vaker betrapt te worden doordat ze wat loslippiger zijn. Dit vooral op sociale media. Vrouwen melden vaker op Twitter of Facebook waar zij hun geld aan uitgeven. Als een werkgever dit ziet en vermoedt dat zij meer geld uitgeven dan wat er zou binnenkomen, beginnen de eerste alarmbellen al te rinkelen. Het kost je je baan, als je wat extra geld probeert weg te snoepen van de baas. Hoogstwaarschijnlijk melden de vrouwen dan niet via sociale media dat ze thuis op de bank zitten met geen één rode cent op zak..

Bron: Ad.nl

Trefwoorden:

Vrouwen Baas Jatten Dief