4.742 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Nationale bijbanenonderzoek 2012

Woensdag 21 november 2012 - Merely van der Drift

Bijna elke student heeft wel een bijbaan. Het studentenleven is nou eenmaal niet gemakkelijk te betalen, dus is het bijna noodzakelijk om een zakcentje naast je school te verdienen. Via zoekbijbaan.nl kan je gratis en makkelijk op zoek naar een bijbaan in de buurt.

Je hoeft je alleen maar aan te melden op de site en je voorkeuren aan te geven. Bijvoorbeeld: In welke sector zoek je het en op welke afstand? Je krijgt dagelijks mailtjes met nieuwe vacatures die bij jou passen. Om een beter beeld te krijgen van wat er speelt bij de studenten en op welke manier wij hier beter op in kunnen spelen nemen wij elk jaar een enquête af onder de doelgroep.

De enquête bestaat uit 5 onderdelen. De algemene informatie, de opleiding, het werk en inkomen, de reistijden en het leenstelsel. De eerste drie spreken voor zich. Door middel van jullie opleiding, soort werk en inkomen kunnen we kijken hoeveel jullie bijvoorbeeld willen werken en welke sector het populairst is. Het wordt steeds normaler om ver te reizen voor je bijbaan. Door alle vertragingen is dit echter wel vervelend. Wij zijn benieuwd hoe jullie dit beleven.

Als laatste stellen we nog een aantal vragen over actuele onderwerpen. Zoals de studiefinanciering die zal verdwijnen en in plaats van dat je elke maand geld van de regering krijgt, moet je lenen. Aan het einde van je studie zal je dan met een schuld zitten. Ook hierover willen wij weten hoe dit onderwerp bij jullie speelt.

Je vult de enquête niet voor niks in. Naast dat je ons kunt helpen met de site te verbeteren, geven wij ook 4 bol.com-bonnen weg ter waarde van €25. Wanneer je op de onderstaande link drukt, kom je bij de enquête.

Naar de enquête >>

Succes en alvast bedankt