4.983 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Ontslag nemen via een taart

Maandag 22 april 2013 - Charlotte Portielje

In deze tijd worden er meer mensen ontslagen door hun werkgever, dan dat zij zelf ontslag nemen. Maar toch zijn er mensen die willen switchen van baan, omdat ze iets leukers kunnen vinden. Zelf ontslag nemen kan blijkbaar ook op een creatieve manier.

De Britse man Chris Holmes heeft creatief en origineel ontslag genomen op de luchthaven van Stansted. Chris was douanier en had een iets uit de hand gelopen hobby. Chris schreef zijn brief op een taart. Een witte rechthoekige taart met letters van zwart suikerglazuur. Het ziet er precies het zelfde uit als een officiŽle ontslag brief, maar dan is deze wel eetbaar en erg zoet.

De man laat weten in zijn brief dat sinds hij vader is geworden er dingen zijn verandert. Hij ziet in hoe mooi het leven is, daarom wil hij dingen doen die hem en anderen gelukkig maakt. En wat dat is volgens Chris? Misschien niet heel verassend, maar dat is taarten bakken. De man wil verder gaan als bakker in zijn eigen bedrijfje ‘Mr. Cake’. Naast de taart als ontslag brief heeft Chris voor de zekerheid de brief ook maar uitgeprint op papier.

Bron: AD

Trefwoorden:

Ontslag Werknemer Taart