4.067 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichten


Op de werkvloer bij Noviprint

Woensdag 12 februari 2014 - Sanne Hofman

Veel jongeren hebben een extra zakcentje nodig voor al de leuke dingen die zij willen doen. Om wat bij te verdienen hebben veel van hen een bijbaantje. Om de week interviewen wij in de rubriek “Op de werkvloer” iemand met een bijbaan. Deze week vertelt Armando over zijn bijbaan bij Noviprint.

Armando is 21 jaar en doet een management opleiding bij de IVA in Driebergen. Zijn opleiding is erg zwaar en hij moet veel voor school doen. Eén dag in de week is hij vrij. Om toch wat bij te verdienen werkt hij deze dag bij Noviprint, het bedrijf van zijn vader.


Noviprint
Noviprint is een bedrijf dat zich specialiseert in etiketten, barcodes, printers, scanners, drukwerk en meer. Het bedrijf richt zich op verschillende markten en heeft dus ook verschillende klanten. Armando komt hier al 7 jaar over de vloer. Al van kleins af aan heeft hij meegeholpen en gewerkt in het bedrijf van zijn vader.


Werkzaamheden
Op dit moment werkt Armando elke maandag als junior verkoper. Hij heeft veel contact met bestaande en nieuwe klanten. Bij zijn werkzaamheden kan Armando zijn opleiding goed gebruiken. Op de IVA volgt hij namelijk een management en verkoop opleiding. “Het leukst aan mijn werk vind ik dat ik steeds hogerop kan komen door hard te werken. Je hebt dan het gevoel dat je beloont wordt voor je goede inzet.” aldus Armando.


De sfeer bij Noviprint omschrijft Armando als gezellig en open. Hij zegt: “Onder de collega’s onderling heerst een super sfeer!” Dit maakt het werken in het bedrijf natuurlijk een stuk leuker.


Er zijn ook wel eens dingen die minder leuk zijn op de werkvloer. Armando heeft een heel bizar verhaal over een collega die in het magazijn aan het werk was. “Twee jaar geleden viel er iets zwaars van bovenin het magazijn op het been van een collega. Hij brak zijn been op twee plaatsen. Zoiets hoop je natuurlijk nooit meer mee te maken.”


Tip
Armando heeft het erg naar zijn zin bij Noviprint. Als hij zijn bijbaantje in vijf woorden moet omschrijven doet hij dat met de woorden: uitdagend, vernieuwend, ontwikkelend, gezellig en sociaal. De tip die Armando jullie wil meegeven is: “Werk zo hard mogelijk, zeker in deze tijd. Want op die manier kan je in een bedrijf steeds hoger op komen en verdien je meer!”


Zoek jij nog een leuke bijbaan? Kijk dan snel op onze website www.zoekbijbaan.nl!