4.681 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichten


Op de werkvloer bij de Albert Heijn

Woensdag 21 mei 2014 - Sanne Hofman

Veel jongeren hebben een extra zakcentje nodig voor al de leuke dingen die zij willen doen. Om wat bij te verdienen hebben veel van hen een bijbaantje. Om de week interviewen wij in de rubriek “Op de werkvloer” iemand met een bijbaan. Deze week vertelt Bente over haar bijbaan bij één van de grootste supermarktketens van Nederland, de Albert Heijn.

Bente is een sportieve en vrolijke studente van 19 jaar. Op dit moment is zij nog druk bezig met haar studie verpleegkunde aan het Albeda College in Rotterdam. Bente heeft het erg naar haar zin op school. Ze heeft erg leuke klasgenoten waar zij vaak leuke dingen mee doet en daarnaast heeft Bente een grote vriendengroep. Naast haar studie, verschillende stages, sporten en haar vrienden en familie besteed Bente ook veel tijd aan haar bijbaantje. Om wat extra geld te verdienen voor alle leuke dingen die zij met haar vriend en vriendinnen wilt doen werkt Bente bij de Albert Heijn.


Albert Heijn
“Ik werk nu al best lang bij de Albert Heijn, ik denk al zo’n drie jaar. Ik ben begonnen met vakkenvullen en nu krijg ik steeds meer taken. Ik zit tegenwoordig ook wel eens achter de kassa. Eigenlijk leer ik op zijn tijd heel het bedrijf beter kennen.” vertelt Bente over haar bijbaantje bij de Albert Heijn.

De Albert Heijn behoort tot de grootste supermarktketens van Nederland en wordt dus altijd druk bezocht. “Ik verveel me eigenlijk nooit bij mijn bijbaantje. Het is altijd druk in de winkel en mijn afwisselende taken zorgen ervoor dat de dagen lekker snel gaan! Ik werk vooral in de weekenden en in de middagen en avonden als ik klaar ben met school en met stage. Ik probeer ook nog wat vrije tijd over te houden, anders wordt het allemaal wel heel erg veel. Ik vind het leuk om met mijn vriend en onze vriendengroep leuke dingen te doen zoals feesten, koken en gezellige avonden bij iemand thuis. Ook ben ik best sportief. Ik ga vaak wielrennen, vooral  met mijn vader.” vertelt Bente over haar drukke studentenleven.


Leuke collega’s
Bente heeft het erg naar haar zin bij haar bijbaantje in de supermarkt. “Mijn leuke collega’s zorgen ervoor dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga. Op de werkvloer gaat iedereen heel leuk en gezellig met elkaar om. Ik heb gelukkig nog nooit vervelende dingen meegemaakt. Soms lig ik heel de dag in een deuk van het lachen. Bij de Albert Heijn is het hard werken, maar als je bezig bent merk je daar eigenlijk niks van! Iedereen staat voor elkaar klaar en helpt elkaar als dat nodig is.” vertelt Bente enthousiast over haar bijbaan.

De sfeer bij het bijbaantje van Bente is dus heel erg fijn om in te werken. Bente heeft geen slecht woord over haar bijbaantje te zeggen en beschrijft haar bijbaantje dan ook als volgt: hard werken, veel lachen, leuke collega’s, afwisselend en druk.