4.677 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Op zoek naar een bijbaan bij jou in de buurt?

Woensdag 5 oktober 2016 - Angelo

Ben jij als ijverige student op zoek naar een leuke bijbaan bij jou in de buurt? Dan biedt Zoekbijbaan.nl jou een handige oplossing in de vorm van een overzicht van bijbanen per regio.

“Dit is hem”, denk je als je in een enorme lijst van allerlei soorten bijbanen die ene geweldig leuke bijbaanvacature ziet staan. Vol goede moed begin je te schrijven aan een pakkende motivatiebrief die het bedrijf geheid gaat overtuigen van jouw kwaliteiten. “In afwachting van uw antwoord verblijf ik”, sluit je af en drukt op send.

Na dagelijks je inbox tevergeefs te hebben gecheckt op een reactie, ontvang je na een week een antwoord van het bedrijf. Ze zijn erg onder de indruk van je motivatie en hebben je praktisch al aangenomen. Er is alleen één probleem: het bedrijf is gevestigd aan de andere kant van het land wat zou inhouden dat het heen en terug drie uur reizen zou zijn. Aangezien het door je studie niet mogelijk is om naar de andere kant van het land te verhuizen, moet je helaas terugmailen dat je niet in staat bent om er te komen werken.

De bovenstaande situatie zal je vanaf nu altijd voorkomen doordat je op Zoekbijbaan.nl gemakkelijk naar bijbanen kunt zoeken per regio. Als je bijvoorbeeld woonachtig bent in Rotterdam hoef je niet meer door ‘bijbanen in Maastricht’ heen te scrollen. Hoe gemakkelijk is dat?

Ben jij dus op zoek naar een leuke bijbaan bij jou in de buurt? Klik dan eens op de onderstaande link om naar een overzicht te gaan van bijbanen per plaats. Staat jouw woonplaats er niet bij? Kies dan de dichtstbijzijnde stad.

Een overzicht van bijbanen per plaats.

bron: telegraaf.nl