4.843 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Rekening delen met ABN Amro app

Dinsdag 10 september 2013 - Sharon Kardjo

Je kent het wel, lekker uiteten of op vakantie met een groep vrienden. Hoe ga je het geld verzamelen en hoe houd je het in de gaten dat iedereen heeft betaald? De iOS-app van ABN Amro heeft er een mogelijkheid bijgekregen, namelijk een rekening delen met andere betalers. Erg handig dus voor zowel kleine als grote groepsuitgaven.

Je kunt met de app van ABN Amro op de iPhone en iPad nu een rekening delen met andere betalers, ook al maken zij zelf geen gebruik van de app. De betaling kun je heel gemakkelijk invoeren in de applicatie. Je voert de emailadressen van de personen in waarmee je de rekening wilt delen en daarna krijgen alle personen een betalingsverzoek. Deze app heeft verschillende voordelen namelijk,  bankonafhankelijkheid, duidelijk overzicht van wie er wel en niet betaald hebben en je kunt snel een herinnering versturen.

De app is in augustus ongeveer 33 miljoen keer gebruikt. De gebruikers van deze app kunnen hun saldo checken, geld overboeken, bij- en afschrijvingen bekijken en bankmails ontvangen en versturen.

De update van deze app kan je gratis in de App Store downloaden.

Bron: AD