4.675 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Treitervloggers aan de bak

Donderdag 22 september 2016 - Angelo

Hoewel treitervloggers de laatste tijd herhaaldelijk negatief in het nieuws komen, wil een ondernemer uit Meppel hen een uitweg bieden.

Voor de mensen die bij het lezen van de term ‘treitervloggers’ paniekerig, met vraagtekens boven het hoofd, alle kanten op kijken, is hier een kleine uitleg over wat zo’n vlogger nu eigenlijk is. Een vlogger is een persoon die zijn dagelijkse leven filmt en de beelden hiervan op het internet plaatst. Een treitervlogger betrekt echter vaak derden, die hier helemaal niet van gediend zijn, bij zijn opnames. Dit leidt regelmatig tot aanvaringen en situaties waarbij de politie ingeschakeld moet worden.

Ondernemer Anis Jadid heeft besloten om door het slechte heen te zien en de treitervloggers een reikende hand te bieden. Jadid, die zelf actief is in de uitzendbranche, heeft op Facebook een filmpje geplaatst waarin hij de jongens oproept om iets van hun leven te maken. Hij biedt ze in deze video ook een stageplek aan.

Hoewel de jongens nog geen contact met hem hebben opgenomen, gelooft hij dat ieder mens een talent in zich heeft. Hij hoopt dat hij de maatschappij op deze manier iets kan bieden met zijn goed lopende bedrijf.

bron: facebook.com

 

De treitervloggers kunnen natuurlijk ook gewoon even een kijkje nemen op Zoekbijbaan.nl. Tussen de maar liefst 688 bijbanen, op diverse niveaus, moet er wel iets voor ze bij zitten. Ben jij ook op zoek naar een bijbaan? Klik dan op de onderstaande link om naar een handig overzicht te gaan.

Een handig overzicht van alle bijbanen.

 

bron: destentor.nl