3.180 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Tweeling zusjes starten eigen oppasservice

Donderdag 2 mei 2013 - Charlotte Portielje

Jasmijn en Lyla starten een eigen familiebedrijf. Het bedrijf is een oppascentrale waar er nog geen andere van bestaat, tenminste dat zeggen de zusjes. Hun oppascentrale is speciaal voor hotels. Stel je voor, je bent op vakantie en je wilt één avondje romantisch dineren met jouw partner, maar je hebt ook nog een kind bij je. Dan is dat dus een perfecte timing om een oppas te laten komen en zo dachten Jasmijn en Lyla er ook over.

Verschillende hotels kunnen zich inschrijven bij de oppasservice van de zusjes. Als het hotel dan gasten heeft die een oppas nodig hebben kunnen ze het bedrijf bellen van de zusjes. WestCord Hotel en Hampshire Hotel Delft werken al samen met de zusjes.

Als er veel vraag is naar oppassers redden Jasmijn en Lyla het niet samen. Daarom nemen de zusjes ook andere mensen aan om te gaan oppassen. De sollicitanten krijgen een strenge keuring en eventueel een training. Jasmijn en Lyla weten dus goed wat zijn in huis halen en wat ze aanbieden aan de hotels. Het bedrijf bestaat nu 2 jaar en het concept is duidelijk aangeslagen. De tweelingzusjes zitten nu in vier verschillende grote steden en ze gaan waarschijnlijk ook nog uitbreiden naar twee nieuwe grote steden.

Bron: Verstuurpersbericht