3.190 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichten


Tweet van de week: tijd voor de examenreis!

Vrijdag 23 mei 2014 - Sanne Hofman

De tweede week van de eindexamens van middelbare scholieren zit er bijna op. Twee weken van bloed, zweet en tranen zijn voorbij en nu staan de weken van onzekerheid voor de deur. De uitslagen van de examens worden pas in juni bekend gemaakt. Wat staat er nu allemaal te wachten en wat ga jij in die tussentijd doen? Ga jij met je vrienden en vriendinnen op examenreis of blijf je lekker thuis vakantie vieren?

Bijna alle scholieren sluiten vandaag de eindexamen periode af. Zij kunnen nu alles loslaten, er kan immers niks meer worden veranderd aan de resultaten. Midden juni krijgen de scholieren te horen of zij geslaagd zijn, of zij nog een herkansing moeten maken of dat zij gezakt zijn. De weken van stress en hele nachten leren zijn voorbij, maar de weken van spanning en onzekerheid staan voor de deur…
Ook veel ouders zijn blij dat de examens voorbij zijn. Thuis zal de sfeer nu een stuk rustiger en ontspannen zijn.

Nu de eindexamens erop zitten gaan sommige studenten lekker thuis vakantie vieren met vrienden, vriendinnen en klasgenootjes. Sommige van hen gaan zelfs voor de uitslagen nog op examenreis. Ga jij ook op examenreis? Of ben jij vroeger ook met vrienden en vriendinnen op examenreis geweest?Natuurlijk gaan niet alles scholieren op reis, sommigen blijven thuis en gaan geld bijverdienen bij een leuke bijbaan of leuke vakantiebaan.