4.843 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan


Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumns


Zo kan je ook geld verdienen

Donderdag 25 oktober 2012 - Merely van der Drift

Sommige mensen doen alles om geld te verdienen. Een groot voorbeeld is de Octomom. Deze moeder heeft alleen al een achtling op de wereld gezet. In totaal heeft ze 14 kinderen, en die kinderen die hebben eten nodig. Na pogingen voor model, pornoactrice en paaldanseres, is het even stil bij haar. De Braziliaanse student Catarina Migliorini heeft een ander ‘briljant’ plan om wat bij te verdienen, helaas is dit voor de Octomom niet van toepassing.

Deze 20-jarige student kwam in contact met Justin Sisely, een Australische documentairemaker, en besloot samen met hem een project op te zetten. Tijdens dit project zou ze haar maagdelijkheid aanbieden. Degene met het hoogste bod zou de eer hebben om die van haar af te nemen. Uiteindelijk is er 550.000 euro geboden. Er deed ook een mannelijke student mee aan dit project. Blijkbaar lag hij niet heel goed op de markt, op hem werd een magere 3000 euro geboden. In eerste instantie was het een zakelijke deal, maar nu het project zoveel publiciteit heeft gekregen, moet Catarina wel 90% doneren aan een goed doel. Dit had ze immers beweerd aan de media, aldus Justin.

Catarina is niet de enige student die iets van haar lichaam verkoopt voor geld. In april afgelopen jaar besloot een Chinese student zijn nier te verkopen. De 17-jarige jongen wilde maar al te graag een iPhone en iPad. Uiteindelijk verkocht hij zijn nier voor 2700 euro, maar kampte hij al snel aan nierfalen. Het is maar wat je belangrijker vindt.

Bron: ad.nl