4.864 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Op zoek naar leuk vakantiewerk?

De site van Zoekbijbaan.nl is perfect geschikt voor het vinden van leuk vakantiewerk tijdens je vakantie. Bedrijven schrijven zich in via onze site en melden de vacatures aan voor vakantiewerk.

Tijdens je vakantiewerk kun je wat geld verdienen voor een leuke vakantie of voor bijvoorbeeld wat meer reserves voor de rest van het jaar. Zoek hier naar een leuk vakantiewerk. Vakantiewerk is altijd handig!

Scholieren en studenten over ons over vakantiewerk.

"Voor het zoeken naar leuk vakantiewerk moet je eens gaan kijken op Zoekbijbaan.nl! Ik zocht vakantiewerk en had van vrienden gehoord hoe zij hun vakantiebaantjes gevonden hebben. Zij habben zich allemaal bij zoekbijbaan.nl ingeschreven voor leuk en ook goed verdienend vakantiewerk. Ze konden kiezen uit veel diverse vakantiebaantjes zoals bijvoorbeeld; werken in of met een animatieteam, gaan fruitplukken, werken als mysteryshopper, aan productiewerk, als bezorger, als taxichauffeur, of als reisleider. Er was koerierswerk, schoonmaakwerk, werk in winkels, en als nachtportier. Omdat ze zoveel lol in hun vakantiebaantjes hadden, hebben ze gevraagd of ze daar ook langer konden blijven werken, en soms werkte dat. (bron; forum Gaudium)"

Vakantiewerk is een uitstekende bron van inkomsten.

Veel studenten moeten naast hun studie een bijbaan nemen om rond te kunnen komen en de huur te kunnen betalen. De kosten van de studie en vooral de boeken zijn redelijk hoog. Een weekend bijbaan is dan een voordelige optie. Door de week naar school en in het weekend werken. Wat ook vaak voorkomt is avondwerk. Dit ook omdat het vaak beter betaalt. Maar het populairste vakantiewerk dit jaar is eigenlijk werken aan het strand in de bediening van een strandtent. Wil je niet werken in de horeca kan je ook goed terecht bij callcenters. Welke bijbaan je ook kiest, het is handig om de vergoedingen en het soort werk tegen elkaar af te wegen. Het verschil is groot tussen een horecapersoneel en een datatypiste. Of tussen bollenpellen en een krantenwijk. Maar slapend rijk worden is er niet bij. Veel studenten willen wel een bijbaan, maar kunnen deze niet gemakkelijk vinden. Ze willen een bijbaan (eventueel dankzij een studentenuitzendbureau) met de mogelijkheid om door te kunnen groeien.

Direct naar vakantiewerk zoeken!

Vakantiewerk kun je overal vinden, maar vooral via Zoekbijbaan.nl. Dus als je vakantiewerk zoekt, zoek dan nu direct naar vakantiewerk in ons bestand!