4.885 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw bijbaan!

Maak je profiel aan

Zoek jouw bijbaan

Uitgebreid zoeken

Op zoek naar een kandidaat?

Plaats gratis uw bijbaan.

Bijbaan plaatsen »

Bijbaan: Maatschappelijke dienstverlening in Gorinchem

Een bijbaan... een ideaal middel om vrije tijd in te zetten om geld te verdienen en werkervaring op te doen. Het is niet altijd even makkelijk om een geschikte part-time baan te vinden. We hebben om die reden een handig overzicht voor je gemaakt van alle maatschappelijke dienstverlening bijbaantjes in Gorinchem.

Als je een geschikte bijbaan ziet, dan is het zeker de moeite waard om te solliciteren. Daarnaast kun je een account aanmaken om als eerste hagelnieuwe bijbanen die overeen komen met je voorkeuren te ontvangen in je mailbox, uiteraard zonder kosten.

Wij zorgen ervoor dat je een fijne part-time baan vindt bij een topbedrijf in de maatschappelijke dienstverlening branche!

Nieuwste Maatschappelijke dienstverlening bijbanen in Gorinchem

19 februari 2019

Telefoniste - 15 tot 20 uur per week

Dordrecht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar telefonisten. Als junior telefoniste ben jij het aanspreekpunt en het visitekaartje van onze opdrachtgever. Je hebt hierbij een divers...

location bulletDordrecht
location bulletMBO
location bullet10,00 tot 11,50 per uur
Lees meer »
24 juni 2019

Leerling-medewerker beheer en onderhoud

's-Hertogenbosch

Leerling-medewerker beheer en onderhoudBuitenmens - leergierig - handigLoosbroek – 32 uurZie jij het zitten om lekker veel buiten te werken? Om veel contact te hebben met agr...

location bullet's-Hertogenbosch
location bulletMBO
location bulletConform CAO
Lees meer »