883 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Vacature Technisch Supportmedewerker (3e lijn) in Amsterdam

4 december 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Callcenter / Customer service
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: 2100 euro
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Wij bestaan al 13 jaar en we zijn een van grootste hostingproviders in Nederland. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbare provider op het gebied van hosting en domeinregistraties. Meer dan 165.000 klanten vertrouwen hun domeinregistratie, website en infrastructuur aan ons toe. Wij zijn een gezond, onafhankelijk en sterk groeiend bedrijf met zo'n 70 medewerkers.

De functie

Als Technisch Supportmedewerker ondersteun je de gebruikers van onze high-end diensten. Via een ticketsysteem handel je vragen, verzoeken en verstoringen af die voornamelijk per e-mail, maar ook telefonisch bij ons worden aangemeld. Deze cases zijn zeer uiteenlopend, van het upgraden van PHP, het begeleiden en uitvoeren van servermigraties tot het troubleshooten van abusemeldingen. Als 3e-lijns medewerker fungeer je als vraagbaak voor onze klantenservice en heb je direct contact met onze professionele eindgebruikers en leveranciers.

Daarnaast lever je nieuwe systemen op (installatie en configuratie) en bedenk je hoe deze processen kunnen worden verbeterd. Je signaleert commerciële mogelijkheden en geeft deze een passend vervolg. Je weet als geen ander hoe je klanten te woord moet staan en bent in staat om te schakelen tussen techies en de opdrachtgever. Binnen deze functie draai je tevens mee in onze 24x7 storingsdiensten.

Wie zijn wij?

Het team van Operations bestaat uit jonge professionals met passie voor hun vak. Van drop-outs, stagiaires die zijn blijven plakken tot een verdwaalde piloot. Allen zijn verslaafd aan IT.. Werken op onze afdeling betekent verantwoordelijkheid voor meer dan 2000 systemen in een informele sfeer met geregeld nieuwe uitdagingen en bovendien de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij streven continu naar de perfectie van onze diensten en experimenteren dan ook regelmatig met nieuwe ideeën. Bovendien zijn we als afdeling sterk betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. En wanneer we even geen zin hebben om te nerden met nieuwe hardware of thuis op de bank te zitten, zijn we met enige regelmaat te vinden voor een drankje in het hart van Amsterdam.

Vereisten

Wie wij zoeken

Wij vragen je stressbestendig, flexibel en betrokken te zijn. Je bent gedreven je kennis te verbreden en te verdiepen, kortom: je zit bovenop de techniek. Je hebt professionele ervaring met systeembeheer of bent vanuit je hobby dagelijks met Linux bezig. Kennis van bash, PHP, HTML en SQL is een pre alsmede het bezit van een rijbewijs B. Je bent analytisch, servicegericht en doet de opleiding HBO informatica. Tevens kun je jezelf vloeiend uitdrukken in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Uitdagingen ga je met vertrouwen aan en zoek je bovendien ook zelf op.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: 4 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Bijbanen in de omgeving van Amsterdam

Leuke bijbaan als chauffeur bij AB-AZ Studentchauf ...
heel Nederland
Administratieve Werkscholier bij Uitgeverij
Amsterdam Centrum
Promotiemedewerker: verdien 100,- per dag | Geen ...
Amsterdam
Collectantenwerver in eigen regio
Den Bosch, Den Haag, A'dam, Groningen, Leeuwarden
Commercieel medewerker binnendienst
Amsterdam

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.