3.181 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Werk @ Logistiek Productiebedrijf | Binnen en buitenland | 10,75 per uur in heel Nederland

21 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): heel Nederland
Soort werk: Productie
Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Logistieke dienstverlening
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: 10,75 per uur
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij hebben een nieuwe vacature in de aanbieding. Wij zijn namelijk op zoek naar personen die willen werken in de productiebedrijf voor evenementen, festivals, congressen etc. Wij zijn op dagelijkse basis op zoek naar personen die mee gaan helpen in de op en afbouw van grootschalige concepten. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland.

Voor elke klus geldt: alle reistijd (van koffieapparaat tot koffieapparaat) wordt uitbetaald. Soms moet je werken in bijvoorbeeld Brussel en dan krijg je dus naast jouw gewerkte uren nog eens 6 uur betaald vanwege jouw reistijd. De werkdagen zijn lang, het komt vaak voor dat je inclusief jouw reistijd tussen de 13 en 18 uur betaald krijgt.

Denk daarbij een superluxe tentconstructies, podiums en andere constructies. Ervaring is niet vereist, wel een gezonde dosis werklust en doorzettingsvermogen.

Voor deze werkzaamheden dien jij je wel te melden om 6 uur in de ochtend op een locatie in Alkmaar, eigen vervoer is dus een must. Je hebt overigens ook schoenen met stalen neuzen nodig.

 Interesse? Geef je hieronder op en kijk of dit werk is wat jij leuk vindt. Geef daarnaast ook aan wat jouw logistieke ervaring is. Je kunt hier heel makkelijk jouw (bijbaan) van maken. Je kan jezelf inplannen en daarna kan jij gewoon jouw werkafspraken met het bedrijf zelf. We hebben elke dag hier werk!


Vereisten

Wij zoeken mensen die:

• Uitstekende fysieke gesteldheid en bestand tegen lichamelijk zwaar werk
• Klantvriendelijk en een commerciële instelling
• Stressbestendig en flexibel in omgang en werktijden
• Eventueel in bezit van rijbewijs (B / BE) en heftruck cert.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: Halve dag
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een studenten uitzendbureau in Utrecht en bieden jou flexibel en leuk werk. Wij plannen je werk in wanneer dat jou uitkomt. Je kunt bij ons werken voor concerten, evenementen, publieksbeurzen maar ook in de logistiek en in de horeca! Daarnaast hebben wij ook vaak bijbaantjes voor vast in de aanbieding! Wij hanteren een simpel concept: Jij werkt wanneer je wilt, maar maak je een afspraak voor een klus, dan ga je er ook voor... Wij bieden jou een hele informele organisatie, die jouw steun en toeverlaat kan zijn bij het studeren.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.