795 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Facility manager voor 1 dag in de week voor internationaal bedrijf in Amsterdam

15 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Administratief
Branche: Toerisme
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: in overleg
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Als assistent van de facility manager ben jij het aanspraakpunt voor leveranciers en klanten. Jij bent verantwoordelijk voor de facilitaire zaken binnen het bedrijf. Je zorgt er voor dat alle medewerkers en klanten van het bedrijf beschikt voor alle diensten en middelen om zijn of haar werk goed uit te voeren. Jij bent dienstbaar en wil graag de medewerkers en klanten tevreden stellen. Jij zorgt voor het onderhouden van het gebouw, de catering, de schoonmaak en de beveiliging.
Het is belangrijk dat jij organisatorisch sterk bent en goed bent in plannen. Jij plant namelijk de afspraken met de leveranciers; je hoeft de taken niet zelf uit te voeren. Verder moet je detailgericht zijn; zie je dat er een lamp kapot of merk je dat de verwarming niet meer werkt, dan maak je hier gelijk een melding van. 

- Je bouwt een duurzame en positieve relatie op met de klanten van alle niveaus; denk aan leveranciers, klanten, collega’s etc.
-Je houdt operationeel toezicht op de facilitaire afdeling en je coördineert de administratie van alle facilitaire zaken. 

Het bedrijf 

Dit bedrijf biedt zowel zakenreizigers als vakantiegangers informatie en tools die zij nodig hebben om eenvoudig een reis te zoeken, plannen, boeken en voor te bereiden. Nederlandse reizigers kunnen elk moment van de dag de beschikbaarheid van vluchten hotels, autohuur, pakketreizen en lastminute aanbiedingen opvragen, het aanbod vergelijken en boeken. Voor een compleet overzicht geeft dit bedrijf ook de top attracties van populaire steden, actuele weervoorspellingen en plattegronden weer. De voertaal binnen dit bedrijf is Engels.


Vereisten

 - Sterke en zelfverzekerde persoonlijkheid (vereist)
 - Service gericht (vereist)
 - Positieve aanpakker en bereid om anderen te helpen (vereist)
 - Team player (vereist)
 - MBO+/HBO werk en denk niveau (vereist)
 - Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. (vereist)

Interesse?

Heb jij interesse in deze verantwoordelijke functie en ben jij per direct voor 1 dag in de week beschikbaar (eventueel flexibele een paar uur per weel extra)? Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.