1.169 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Flexibele Bijbaan Horeca Events Hotels in Amsterdam

7 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Receptionist(e) / Telefonist(e)
Promotiewerk
Horeca / Catering / Hostess
Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Freelance werk
Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: in overleg
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Regio Amsterdam

Wil jij op een relaxte manier geld verdienen? Zelf bepalen wanneer je werkt? Met veel gezellige collega’s bij verschillende opdrachtgevers werken en ook nog een mooie bijbaan voor op je CV?

Wij zijn op zoek naar spontane levensgenieters (studenten) die hard willen werken en graag een glimlach op andermans gezicht toveren. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gasten een super leuke dag en/ of avond hebben. Als Gastheer/ dame sta je op verschillende locaties en events. Daarnaast werk je voor de meest leuke opdrachtgevers op verschillende partijen zoals personeelsfeesten, housewarming party's, recepties, tuinfeesten en bruiloften!

De werkzaamheden zijn erg divers; van de garderobe tot glazen ophalen en van biertjes tappen achter de bar tot het uitserveren van culinaire gerechten! Jij ontzorgt de gasten volledig en maakt van iedere gelegenheid een mooi feestje.


Vereisten

Wat vragen wij?

 • Je bent sociaal en professioneel;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent gastvrij en spontaan;
 • Je toont initiatief;
 • Je woont in de regio van Amsterdam;

Naast het feit dat wij op zoek zijn representatieve en serieuze studenten, is het belangrijk dat jij plezier hebt in het werk dat je doet! Dit komt voornamelijk door het leuke team met studenten dat werkzaam is en de extra voordelen als:

Wat bieden wij?

 • Je kunt zelf bepalen wanneer jij werkt in de vakantie!
 • Je ontvangt een goed salaris!
 • Je bent welkom op de (zeer gezellige) borrels!
 • Je hebt gegarandeerd variërend werk!
 • Je werkt samen met leuke collega-studenten!
 • Je leert plateau- en borden lopen/ biertjes tappen en overige horeca-skills!

Wij zijn een frisse, veelzijdige en landelijk actieve onderneming. Wij hebben in de loop der jaren een schat van ervaring opgebouwd, bekijk ook onze andere vacatures! Zie jij dit bijbaantje wel zitten? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV via de solliciteer knop. Zoeken jouw vrienden ook een bijbaan? Solliciteer dan samen of stuur de vacature door!Trefwoorden

horeca  bediening  hostess  chauffeur  bijbaan  student  events  

Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Weekend ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een jonge en dynamische onderneming die in een breed scala van diensten voorziet voor zowel de zakenwereld als voor de privé-sector. Ons bedrijf levert chauffeursdiensten en tekent eveneens voor een optimale invulling van services zoals valet parking, de inzet van verkeersregelaars en horecasupport tijdens evenementen of privé-feesten. Tevens verzorgen wij voor meerdere opdrachtgevers invulling van de personeelbezetting. Dit kan zowel tijdelijk of vast werk zijn. Begrippen als flexibiliteit, veiligheid en discretie zijn als een rode draad door de bedrijfsvoering verweven. Wij werken met representatieve studenten die stuk voor stuk kunnen bogen op jarenlange ervaring in een of meerdere disciplines uit ons dienstenpakket.

Wij zijn altijd op zoek naar spontane levensgenieters (studenten) die hard willen werken en graag een glimlach op andermans gezicht toveren. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de gasten een super leuke dag en/ of avond hebben. Als Gastheer/ dame sta je op verschillende locaties en events of rij je diverse ritten door het (buiten)land. Daarnaast werk je voor de leukste opdrachtgevers op verschillende partijen zoals personeelsfeesten, housewarming party's, recepties, tuinfeesten en bruiloften!

De werkzaamheden zijn erg divers; van de garderobe tot glazen ophalen en van biertjes tappen achter de bar tot het uitserveren van culinaire gerechten of het rijden van een mooie wagen! Jij ontzorgt de gasten/opdrachtgevers volledig en maakt iedere dienst tot een succes! Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.