4.700 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Commercieel medewerker in Eindhoven

12 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Eindhoven
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Commercieel | Sales
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Op zoek naar een uitdagende parttime baan? Voel je je thuis binnen een jong team dat volop in ontwikkeling is? Beschik jij over commerciële voelsprieten? En wil jij je inzetten voor een maximale klantbeleving? Wellicht is deze functie dan iets voor jou! Vanwege groei van onze sales-dienstverlening zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker. 

Met onze sales-aanpak bouwen wij voor klanten aan een netwerk van relaties en potentiële verkoopkansen. Dit moet vanuit een goed doordacht plan gebeuren. Daarom zoeken wij enthousiaste en slimme medewerkers die het leuk vinden aan deze plannen uitvoer te geven. Door actief te zijn op projecten voor verschillende klanten ontwikkel je hands-on salesvaardigheden.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitkomst van het project.

Door doordacht en met een plan telefonische acquisitie te plegen, geef je invulling aan de uitvoering van het project. Hierbij heb je ook rechtstreeks contact met de klant over de uitkomsten van deze telefoontjes. Intern evalueer je de vergaarde inzichten en welke aanpak het beste werkt voor deze specifieke product-markt-combinatie.

In deze functie sta je met je voeten in de modder. Je benadert prospects en maakt sales-afspraken die je overdraagt aan de klant.

Logischerwijs word je intern gecoacht en heb je veel contact met je collega’s. Daarnaast is het directe contact met de klant is één van de leuke, maar ook uitdagende kanten van de functie. Je gaat de klant betrekken bij jouw aanpak, je initieert nieuwe acties en bespreekt met de klant geboekte resultaten en vergaarde inzichten.

Afhankelijk van hoeveel uur je actief bent heb je verschillende salesprojecten tegelijkertijd lopen. Natuurlijk werk je in een hecht team, waarbij je altijd kan terugvallen op de ervaring van je collega's.


Vereisten

 • Minimaal HBO-niveau;
 • Resultaat- en doelgericht;
 • Goede communicatieve eigenschappen, mondeling en schriftelijk;
 • 0 - 3 jaar werkervaring;
 • Je staat open om nieuwe dingen te leren;
 • Plezier hebben!
 • 10 tot 24 uur per week beschikbaar.

Wij bieden:

 • Een uitdagende baan met de kans snel veel te leren;
 • Flexibiliteit in de weekplanning;
 • Een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een informele werkomgeving;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Venderion ondersteunt innovatieve ICT bedrijven op terreinen die niet tot hun kernactiviteiten behoren. We hebben op dit moment drie pijlers: salesondersteuning, begeleiding bij innovatiesubsidies en de werving en selectie van Europese programmeurs.

In de ICT-branche is Venderion Sales zich aan het ontwikkelen tot dé specialist op het gebied van klantenwerving. Producten van ICT bedrijven zijn doorgaans complex en hebben grote invloed op de processen van hun klanten. Het opbouwen van naamsbekendheid, vertrouwen en netwerk onder de doelgroep is van belang om tot nieuwe opdrachten te komen. Binnen deze context vervult Venderion Sales een belangrijke rol in het acquisitieproces van haar klanten.

Venderion is bijna tien jaar geleden opgericht, echter is Venderion Sales een relatief nieuwe activiteit waar nog niet alles in beton gegoten is.

Bedrijfsnaam: Venderion


Bedrijfsnaam:

Venderion


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.