796 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Marketing & communicatiemedewerker roboticabedrijf in Rotterdam

5 januari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: Tijdelijk werk
Bruto uurloon: 11,00
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wil jij een bijbaan waar je nadenkt over de juiste doelgroepbenadering​, teksten schrijft​ en social media onderhoudt​? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons roboticabedrijf zoeken wij een derde- of vierdejaarsstudent(e) die een commerciële opleiding heeft (marketing, communicatie, commerciële economie, MER) en van teksten schrijven, social media en uitzoeken houdt.

Wat ga je doen?
Je wordt betrokken bij het opzetten van de juiste marketingstrategie. Op basis van deze strategie creëer je content om onze doelgroep te benaderen. Je gaat ons bedrijf de komende maanden op de kaart zetten en geeft de website een flinke update. Je schrijft goede teksten over het bedrijf en de dienst die wij leveren en je creëert samen met een externe videomaker filmpjes over onze projecten. Je onderhoudt daarnaast onze social media.

Je gaat twee à drie dagen per week aan de slag voor een periode van (in ieder geval) zes maanden. Je werkdagen vul je flexibel in zodat het precies past bij je schoolrooster. Als jij ons echt op de kaart zet, dan kijken we samen of er een afstudeerstage en/of fulltime baan achteraan geplakt kan worden.

Wij bieden:
Een uitdagende bijbaan waarmee je ook nog eens goed verdient. Uiteraard zorgen we voor een laptop waar je al je werkzaamheden op kunt uitvoeren. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Naast de enthousiaste projectmanager zijn ook al je collega’s bereid je te helpen en is geen vraag te veel. O ja! Niet onbelangrijk: Ons kantoor ligt twee bushaltes vanaf Rotterdam Centraal.

Over ons
Wij zijn een robotica-bedrijf in Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor robots. We creëren innovatieve prototypes en zorgen dat wij met nieuwe technieken problemen bij onze klanten oplossen. Ons bedrijf is een dochterbedrijf van een grotere groep. In deze groep zit meer IT-bedrijven met elk hun eigen specialisatie waardoor er genoeg kennis is om van te leren.


Vereisten

Wij zoeken:
Een derde- of vierdejaarsstudent die deze opdracht vol enthousiasme wil oppakken. Eigen ideeën en positieve kritiek worden gewaardeerd, want daar worden we alleen maar beter van. Talent voor schrijven en creatieve ideeën om de juiste mensen te bereiken, zijn erg belangrijk.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.