3.219 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan WordPress specialist frontend en backend in Delft

10 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Delft
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: Conform CAO
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Over Ons
Wij zijn een grote speler op het gebied van online marketing en website ontwikkeling. Wij leveren online marketing oplossingen en professionele websites op voor grote, middelgrote en kleine spelers. Onze klanten varieeren van websites/webshops tot bv. de RAI Amsterdam, RTL, Infotheek, Luvion en gemeentes. Wij zijn 10 jaar actief en een gerenommeerde naam ondertussen. We bedienen vele klanten en groeien erg hard. Er heerst bij ons een informele werksfeer, werken met een jong team, is volop gezelligheid, korte lijnen en jouw inbreng kan direct worden meegenomen in de dagelijkse praktijk. Wij verweven marketing met ontwikkeling en dat geeft hele mooie resultaten en vult elkaar naadloos aan. Daarnaast hebben wij tevens 250 vakantie websites in eigendom en een internationaal opererend internet radio platform. Kortom voldoende te doen en variatie in werkzaamheden.

Voor zowel onze klant op marketing als ontwikkel gebied hebben we uiteenlopende werkzaamheden. 

Bij het bouwen van een website speelt marketing een belangrijke rol. Een website hebben is belangrijk, maar gevonden worden is nog belangrijker. Daarom houden wij altijd rekening met alle aspecten voor promotie, zoekmachines, geschiktheid voor mobiele apparaten, gebruiksvriendelijkheid en laad snelheid tijdens het bouwen van een nieuwe website.

Wij zijn op zoek naar leergierige, kundige ontwikkelaars. Herken jij jezelf in onderstaande reageer dan snel

WordPress ontwikkelaar

Voor het bouwen van websites bij ons werk je met WordPress. Met WordPress kunnen klanten websites tot in hoge mate van detail zelf onderhouden. Dit voor komt dat de klant telkens moet aankloppen bij ons om een kleine afbeelding of tekstje aan te passen op de website. Alle soorten website systemen kunnen worden gebouwd in WordPress. Het WordPress systeem kent dan eigenlijk ook geen grenzen voor wat er wel en niet gedaan kan worden.

Een typische werkdag ziet er als volgt uit: de HTML code is net klaar en krijg je aangeleverd. Jij gaat de bestanden dan scheiden in losse PHP bestanden, zodat ze in WordPress te gebruiken zijn als een template. Vervolgens ga je in de WordPress administratie alle schermen/pagina’s met opties toevoegen die de klant wil beheren.

Een volgende essentiële stap is het programmeren van de benodigde code in de WordPress template bestanden zodat hetgeen de klant instelt in de beheeromgeving ook zichtbaar zal zijn in de website.

In de laatste stap gaat je alles nalopen en testen. Daarna gaat de website online en mag je met trots als bouwer van de website alles laten zien aan de klant.

Er is kennis nodig van front en backend en het is fijn als je bv. ook plugins kunt customizen.

Wij zoeken iemand met:

 • Opleiding zoals: ICT ontwikkelaar, applicatie ontwikkeling, IT, software engineer, Informatica, Computer science, ICT design
 • Oog  voor detail
 • Doorzettingsvermogen
 • Kennis van PHP5/7, HTML5/CSS3

Wij bieden

 • Marktconforme vergoeding op basis van jouw ervaring
 • Dicht bij centraal station
 • Goede koffie en tafeltennistafel
 • Goede werksfeer
 • Persoonlijke training en directe begeleiding van IT professionals
 • Uitzicht op gracht in een prachtig gelegen monumentaal grachtenpand
 • Uitstekende werkgever op jouw CV

Veel ervaring en bagage in jouw persoonlijke rugzak. Voorkeur heeft als je uit Delft of omgeving komt.


Vereisten

 • Opleiding: ICT ontwikkelaar, applicatie ontwikkeling, IT, software engineer, Informatica, Computer science, ICT design
 • Oog heeft voor detail
 • Doorzettingsvermogen
 • Kennis van PHP5/7, HTML5/CSS3
 • jQuery, Javascript ervaring is een pré

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een grote speler op het gebied van online marketing en website ontwikkeling. Wij leveren online marketing oplossingen en professionele websites op voor grote, middelgrote en kleine spelers. Onze klanten varieeren van websites/webshops tot bv. de RAI Amsterdam, RTL, Infotheek, Luvion en gemeentes. Wij zijn 10 jaar actief en een gerenommeerde naam ondertussen. We bedienen vele klanten en groeien erg hard. Er heerst bij ons een informele werksfeer, werken met een jong team, is volop gezelligheid, korte lijnen en jouw inbreng kan direct worden meegenomen in de dagelijkse praktijk. Wij verweven marketing met ontwikkeling en dat geeft hele mooie resultaten en vult elkaar naadloos aan. Daarnaast hebben wij tevens 250 vakantie websites in eigendom en een internationaal opererend internet radio platform. Kortom voldoende te doen en variatie in werkzaamheden.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.