796 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Administratief medewerker (indexeerder) in Rotterdam

11 januari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Productie
Administratief
Branche: Administratief | Ondersteunend
Dienstverband: Tijdelijk werk
Bruto uurloon: Goed salaris per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij zoeken mensen die geluids-en video-opnamen van politieke vergaderingen willen indexeren, om ze vervolgens te koppelen aan bestaande notulen!

Locatie

Je werkplek is bij ons op kantoor in Rotterdam, dichtbij o.a. de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en Hogeschool Rotterdam.

Flexibel

Als studenten- en scholierenwerkgever kennen wij het belang van flexibiliteit, zodat je deze bijbaan optimaal kunt combineren met je studie.


Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken studenten die willen werken voor minimaal 9 uur en maximaal 30 uur, met MBO4/HBO/WO-denkniveau. Je hebt affiniteit en ruime ervaring met internet, Windows en aanverwante zaken. Je bent als volgt te karakteriseren: gestructureerd, nauwkeurig, breed geïnteresseerd en algemeen ontwikkeld. Enige politieke affiniteit is een pre.

Wat bieden we?

Wij bieden een flexibele, parttime baan bij een jong en innovatief bedrijf. Je kunt per direct beginnen, want we zoeken zo snel mogelijk nieuwe werknemers. Het geboden werk is administratief werk.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

NotuBiz maakt politieke besluitvorming inzichtelijk. De diensten van NotuBiz zijn voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en hun ondersteunende functionarissen een middel om hun rol binnen de democratie goed in te vullen. Burgers, media en wetenschappers krijgen met behulp van de NotuBiz-diensten toegang tot de informatie die voor hen beschikbaar moet zijn. Er is content, software en ondersteuning beschikbaar om alle fasen van de politieke besluitvorming op het juiste moment en voor de juiste doelgroepen inzichtelijk te maken. NotuBiz ordent de grote hoeveelheid informatie die met de besluitvorming samenhangt zodanig, dat deze doelgroepen de gegevens die zij nodig hebben gemakkelijk kunnen terugvinden. De dienstverlening van NotuBiz is gebaseerd op een gedegen kennis van politieke processen, die we doorlopend bijstellen. Daarnaast zijn we sterk gericht op innovatie; technologische ontwikkelingen worden ten volle benut.

Bedrijfsnaam: NotuBiz Nederland B.V.


Bedrijfsnaam:

NotuBiz Nederland B.V.


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.