891 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Engagement Specialist Finance 11,50 per uur in Amsterdam

21 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Callcenter / Customer service
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: 11,50 per uur
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Ben jij op zoek naar een passende bijbaan tijdens jouw opleiding? Of heb jij jouw opleiding net afgerond en ben jij op zoek naar een uitdagende startersbaan? Een rol als Engagement Specialist Finance sluit hier perfect op aan!

Als Engagement Specialist ondersteun jij accountants, boekhouders en ondernemers bij het gebruik van een boekhoudkundige applicatie. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Denk daarbij aan kassasystemen, webshops en salarisadministratie. Dagelijks maken er ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd gebruik van de software en speel jij een grote rol in hun klantbeleving!

Wat ga jij doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt van gebruikers van de applicatie en verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen via telefonie en social media in de juiste ‘tone of voice’. Jij levert support bij het oplossen van storingen en jij achterhaalt en analyseert de oorzaak van het probleem. Daarnaast registreer jij alle vragen en incidenten met betrekking tot de applicatie en doe jij dat stapje extra voor een adequate afhandeling. Zie jij verbeterpunten? Er is continu aandacht voor de verbetering van processen en procedures en kan jij er voor zorgen dat de klanten optimaal gebruik kunnen maken van het systeem.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris;
  • Een flexibel contract van 16 - 24 uur;
  • Jij krijgt intensieve merk-, product- en klanttrainingen;
  • Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en bieden mogelijkheden om door te groeien tot Teamlead, Cliëntmanager en Consultant;
  • Jij zal werken in een open, informele en internationale omgeving.

Waar ga jij werken?

Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam en is dichtbij verschillende opstappunten voor openbaar vervoer. De hele dag heb jij de mogelijkheid om te ‘socializen’ met collega’s aangezien wij met de teams bij elkaar zitten. Ben jij op zoek naar een tegenstander voor een potje tafeltennis of poolen? Daag één van jouw collega’s uit!

Wij werken alle uren van de dag, dus het is belangrijk om gezond te blijven. Ons kantoor biedt gratis fruit en een goedgevulde koelkast zodat jij dag en nacht bent voorzien. Én op donderdag verzorgd onze Office Manager gezonde snacks om ‘Gezonderdag’ te vieren!
Vereisten

Wie ben jij?

Door jouw ervaring met telefonisch klantcontact en social media heb jij een klantgerichte-, flexibele en postitieve houding. Hierbij gebruik jij jouw creativiteit en proactiviteit om klanten zelfstandig te helpen en ondersteunen. Daarnaast ben jij een student of starter met een HBO/WO opleiding, beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (woord en geschrift) en heb jij ervaring en/of affiniteit met financiën en accountancy. Ervaring met CRM systemen en Salesforce is een pré.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

.

Bedrijfsnaam: RIFF Digital Engagement


Bedrijfsnaam:

RIFF Digital Engagement


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.