1.014 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Receptioniste 16 uur in Leiden

9 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Leiden
Soort werk: Receptionist(e) / Telefonist(e)
Horeca / Catering / Hostess
Administratief
Branche: Overige
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: 10,50 per uur
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Voor onze internationale beursgenoteerde opdrachtgever in Leiden zijn we per half maart op zoek naar een stressbestendige en flexibele receptionist. Je werkt volgens het volgende rooster:
Maandag    12:30 - 16:30
Dinsdag     12:30 - 16:30
Woensdag  12:30 - 16:30
Donderdag  8:30 - 12:30

We zoeken een échte hospitality professional met office kwaliteiten die goed Engels spreekt. Deze organisatie houdt zich bezig met het uitgeven van met name wetenschappelijke publicaties, dit zie je terug in de organisatie, er werken veel wetenschappers en universitair opgeleiden met kennis van hun vakgebieden. De bedrijfscultuur is dus ook redelijk formeel. 

De receptie wordt binnen de organisatie 'servicedesk' genoemd. De functie zal dan ook breder zijn dan enkel de werkzaamheden van een receptie. Ook is de rol van gastvrouw erg belangrijk! Als de eerste gasten binnenkomen weet jij ze met jouw sprankelende persoonlijkheid een welkom gevoel te geven. Jouw motto: iedere ontvangst is een beleving! De telefoon gaat, je collega's staan aan de receptie, gasten komen binnen en de mail loopt vol met administratieve werkzaamheden, maar jij schiet niet in de stress. Integendeel, je weet precies waar de prioriteiten liggen en gaat vol energie aan de slag met alles wat op je wacht! 

Verschillende werkzaamheden zijn:
  • Frontdesk activiteiten zoals receptie / telefoon / reserveren van vergaderruimtes / lunches regelen;
  • Algemene support werkzaamheden zoals coördinatie en verwerking van reisaanvragen / beheer en onderhoud van contractenregister / servicedesk voor niet-ICT gerelateerde meldingen;
  • Uiteenlopende ondersteunende administratieve werkzaamheden;
  • Diverse postkamer en facilitaire werkzaamheden.

Onze receptionistes zijn échte hospitality professionals. Boven alles zit gastvrijheid je in het bloed en je weet met je gastgerichte, communicatieve en organisatorische vaardigheden de receptie te managen. Enige receptie-ervaring is een pre, maar het allerbelangrijkste is gastvrijheid, flexibiliteit en enthousiasme!


Vereisten

Daarnaast voldoe je in ieder geval aan de volgende wensen:

  • Je beschikt over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
  • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift;
  • De Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift;
  • MS Office kent voor jou weinig geheimen;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je opdrachtgever en bent dan ook bereid om extra te werken of ruilen met je collega’s bij drukte, vakanties en ziekte.

Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen we graag z.s.m. je cv met motivatie én foto. Wil je bij je sollicitatie ook aangeven wat het salaris is dat je in deze functie zou willen verdienen?

Een goede ontvangst is cruciaal, wij nemen samen die zorg uit handen. Een gastvrije ontvangst, een deskundig team en continue bezetting maken het verschil. Met onze passie voor ontvangstbeleving zijn we dé partner in hospitality. Ons team bestaat uit energieke, betrokken en doortastende professionals. Onze receptionistes zijn de spil in onze dienstverlening door hun verbondenheid met zowel het bedrijf als haar klanten. Samen denken we en bewegen we mee in de behoeften van de opdrachtgevers en daarbij weten we verrassend te handelen. Wij staan voor een persoonlijke samenwerking!Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 4 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een organisatie die facilitaire diensten levert aan diverse opdrachtgevers. Deze diensten bestaan uit o.a.: projectmanagement, interim management, receptie- en telefoniediensten en operationele diensten zoals handyman en postkamerwerkzaamheden. Via ons bedrijf zijn ongeveer 170 medewerkers werkzaam op verschillende locaties door het hele land. Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar studenten die vakantiewerk willen doen en naast hun studie wat bij willen verdienen als receptioniste, telefoniste, handyman, etc.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.