1.010 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan in de horeca in Bloemendaal aan Zee

6 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Bloemendaal aan Zee
Soort werk: Horeca / Catering / Hostess
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Vakantiewerk
Bruto uurloon: Conform CAO
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Voor een supergave restaurant zijn we op zoek naar hulp in de keuken, bediening en voor onze Snack & Go afdeling. Een leuke bijbaan (weekenden/ vakanties/ na schooltijd) voor de periode 1 maart t/m 31 oktober 2018.

Waar kom je te werken?
In een moderne nieuw restaurant op een camping. Met gezellige bar, groot terras en twee verschillende keukens. Bij de Stay & Go worden verse pizza’s bereid, burgers gegrild en overige snacks geserveerd. De gasten op de camping kunnen hier zowel afhalen als ter plekke eten. Daarnaast hebben we een à la carte restaurant waar we ontbijt, lunch en diner verzorgen. We werken volgens een eigen restaurant concept met vooral dagverse en regionale producten.

Aan het werk: 
Alle collega’s bij het restaurant helpen elkaar. Het kan dus zijn dat je wordt gevraagd bij te springen op een andere afdeling. Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we druk. Tijdens het hoogseizoen, gedurende je vakantie ben je veel beschikbaar. Een vooraf aangegeven vakantie kan uiteraard ingepland worden.


Vereisten

Wie zoeken wij?
Ervaring is niet noodzakelijk. Veel belangrijker vinden wij het dat je past in ons team, enthousiast en een aanpakker bent. Salaris is afhankelijk van je leeftijd en de afdeling waar je aan de slag gaat. Je werkt volgens de recreatie CAO.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij de campings staat bij ons allemaal de gast op de eerste plaats. We praten met elkaar en nemen verantwoordelijkheid voor ons eigen gedrag en de oplossing die daarbij hoort. Fouten worden erkend en opgelost. Om hulp kunnen en mogen vragen vinden we belangrijk. We houden van actie en komen afspraken na. Daarin zijn we duidelijk. We geven elkaar regelmatig feedback via ons speciale feedbacksysteem of we doen het persoonlijk, altijd op basis van feiten. We stellen hoge doelen waar we met zn allen vol voor gedaan. Zo willen we dit jaar de schoonste camping van Nederland zijn. En de hoogste gastblijheidscijfers van de branche scoren. We zijn allemaal met veel plezier praktijkbegeleider van stagiaires.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.