1.004 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Horeca Supervisors Banqueting lokaties KLM VIP lounges Schiphol in Amsterdam

20 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Horeca / Catering / Hostess
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

BQ zoekt met spoed 5 fulltime ervaren horeca bedieningsmedewerkers / banqueting-medewerkers met al dan niet leidinggevende ervaring, maar zeker wel met de ambitie om leiding te gaan geven.

De functie heeft betrekking op onze verschillende opdrachtgevers, waarbij de "supervisor"als meewerkend medewerker/ster, zich verantwoordelijk stelt voor de inzet en prestaties van de verschillende BQ horecamedewerkers / collega's op de werkvloer. Hij of zij stuurt indien nodig aan, is aanspreekpunt en draagt tevens zorg voor de communicatie met opdrachtgevers ter plekke en de terugkoppeling van prestaties BQ medewerkers naar de BQ vestiging. De supervisors zijn een verlengstuk van de BQ intercedente op de vestiging.

Werklocaties onder andere: KLM VIP lounges en Schiphol VIP lounges te Schiphol Airport (achter de douane), Beurs van Berlage, RAI Amsterdam, Diverse locaties Vermaat binnen Amsterdam ( o.a. Artis, de Hermitage, het Rijksmuseum, het van Gogh museum, Diverse Grandcafes etc.).

Wat wij bieden:

  • Werken bij de mooiste en grootste (internationale) horecalocaties in regio Amsterdam.
  • Een goed salaris Horeca CAO schaal 4 /5
  • Een flexibele, afwisselende job.
  • Parttime en fulltime functies. 
  • Werken in gezellig en sociaal teamverband
  • Werken bij de grootse horecawerkgever van Amsterdam
BQ is een gezellige, persoonlijke en betrouwbare kwaliteitsclub, met leuke enthousiaste collega's. Wij vinden het belangrijk dat je op de werkvloer uitstraalt dat je er zin in hebt, lekker enthousiast bent en met een glimlach werkt.

BQ biedt werk op veel verschillende locaties, er is dus voor ieder wat wils!Vereisten

Wij zoeken medewerkers met een horeca-achtergrond, ervaring met bediening, affiniteit met gastronomie en gastvrijheid. Daarnaast is het belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt voor het totaal proces, over leidinggevende vaardigheden beschikt en in de omgang een enthousiaste, representatieve, gastvriendelijke, goedlachse hardwerkende teamplayer bent.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

We horen graag van je.

Groeten van het BQ team.
Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 21 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn ruim tien jaar geleden van start gegaan, waarbij van oorsprong voornamelijk actief voor opdrachtgevers binnen de Horeca-, Hospitality-Event- Branche. Door de jaren heen hebben er zich ook vele opdrachtgevers vanuit andere branches bij ons aangesloten. Hierdoor hebben wij ons tot een zeer flexibel, veelzijdig en multi-dienstverlenend uitzendbureau ontwikkelt.

Wij hebben één vestiging in Amsterdam. Op dat punt maken we niet al teveel indruk, echter dit is een weloverwogen bewuste beleidskeuze. Wij werken vanuit 1 centraal punt, bundelt daarmee al haar vaardigheden, kennis van zaken, kwaliteiten en expertise, met als resultaat een uitzendbureau met een ongekend grote slagkracht. Wij zijn uniek in onze capaciteiten en daadkracht! Voor ons is geen uitdaging te groot! Dit alles heeft tot op heden geresulteerd in een fantastische staat van dienst: ambitieuze hardwerkende medewerkers en zeer tevreden opdrachtgevers!

Wij werken al jaar en dag intensief samen met onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, SSP Schiphol, Thuisbezorgd.nl, Tankstations Smees Groep en Royal FloraHolland Aalsmeer.

Wij zijn actief binnen de horecabranche, waarbij wij beschikken over een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan Partycateraars, Partychepen, Evenementen / Festivals / Concerten, Restaurants, Grand cafés, SCHIPHOL (achter de douane), internationale beurzen en congressen in RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Muziek gebouw 't IJ, Amsterdam Toren etc.

Daarnaast zijn wij actief op het gebied van Restaurant lunch en diner bezorging. Daarom zijn we naast horecamedewerkers ook altijd op zoek naar sportieve E-Bikers voor lunch en diner-bezorging binnen de regio Amsterdam.

Wij zijn ook altijd aktief aan het werven voor de bloemenveiling FloraHolland te Aalsmeer. Daar bieden wij vaste parttime functies als zijnde Verdeler. Een leuke logistieke job voor jong en oud!

Bij ons is het het gehele jaar druk, er is een ruimschoots werkaanbod en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talenten.

We horen graag van je.

Bedrijfsnaam: BQ


Bedrijfsnaam:

BQ


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.