1.014 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan op IT Support, 1 dg in de wk, min. 3 mnd. in Amersfoort

17 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amersfoort
Soort werk: Callcenter / Customer service
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: Tijdelijk werk
Bruto uurloon: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Zin in een bijbaan op IT Support, 1 dag in de week - Minimaal 3 maanden?

Dan ben je van harte welkom bij ons: on- en offline kennisleverancier voor de geneesmiddelenbrache

Kom jij ons de komende drie maanden 1 dag in de week ondersteunen als servicedesk medewerker voor IT support? Je helpt de collega’s met jouw IT kennis bij het vinden van oplossingen en het afhandelen van interne vragen. Onderwerpen waarmee jij je bezighoudt zijn het beheer en functioneren van de IT omgeving op kantoor, het implementeren van Office 365, het gebruiksklaar maken van laptops en test werkzaamheden voor onze online applicaties. Je handelt het grootste gedeelte zelf af, maar je kunt waar nodig altijd terugvallen op collega’s of onze externe IT consultant. 

Deze bijbaan beslaat kortom zowel onze interne digitale kantooromgeving als onze externe commerciële dienstverlening. Van intern IT support tot en met het testen van klantspecifieke applicaties.

Samen komen we ongetwijfeld tot een goede definitieve invulling van je werkzaamheden zodat de baan aansluit bij jouw wensen en onze behoeften. Wij denken aan een periode van 3 maanden en ca. 1 dag in de week, maar als we het eenmaal eens zijn over de invulling, komen we daar ook vast wel uit. En bij gebleken geschiktheid kan de termijn verlengd worden.

Wij zijn een toonaangevende kennisleverancier en al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in informatiemanagement op het gebied van reporting en datamanagement. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven in de farmaceutische bedrijfskolom en stakeholders die te maken hebben met geneesmiddelen. Vol overgave zetten wij onze ervaring, expertise en technologie in voor onze klant. Dit doen wij door het verschaffen van managementinformatie, kennis en duiding. Online met publicaties, business intelligence (BI), IT- en IM-oplossingen en offline door maatwerkadvies. Zo dragen we bij aan het succes van onze klanten.


Vereisten

  • MBO 4/HBO niveau 
  • IT-gerelateerde studie
  • Gedegen inhoudelijke en technische IT kennis 
  • Affiniteit met IT
  • Communicatief vaardig
  • minimaal 3 maanden beschikbaar

Graag komen wij in contact met de kandidaat die meer ervaring wil opdoen tijdens een bijbaan bij ons bedrijf? Iemand die kundig, enthousiast, creatief en initiatiefrijk is en zin heeft om bij ons aan de slag te gaan. Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die goed zelfstandig kan werken

Lijkt het je wat? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Axon

Axon is een toonaangevende kennisleverancier en al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in informatiemanagement op het gebied van reporting en datamanagement. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven in de farmaceutische bedrijfskolom en stakeholders die te maken hebben met geneesmiddelen. Vol overgave zetten wij onze ervaring, expertise en technologie in voor onze klant. Dit doen wij door het verschaffen van managementinformatie, kennis en duiding. Online met publicaties, business intelligence (BI), IT- en IM-oplossingen en offline door maatwerkadvies. Zo dragen we bij aan het succes van onze klanten.

Bedrijfsnaam: Axon Pharius


Bedrijfsnaam:

Axon Pharius


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.