4.693 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Servicedesk medewerker avond/nacht/weekenden/feestdagen in Utrecht

8 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Callcenter / Customer service
Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: 10,00 tot 15,00 per uur
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Het bedrijf 

Het bedrijf houdt zich bezig met het beheer en de zorg van gebouwen door heel Nederland. De integratie van techniek en bouw speelt in op de vraag naar een totaalaanbod van ontwerp, bouw, financiering, beheer, onderhoud en exploitatie. Het bedrijf heeft verantwoordelijkheid over het ontwerp, de realisatie en het beheer van techniek en gebouw. Ook het stukje financiering nemen ze voor hun rekening. Met steeds als doel het creëren van een veilige, comfortabele en duurzame werk- en verblijfsomgeving voor de eindgebruiker. Het bedrijf realiseert en faciliteert techniek en gebouwen. Bij ontwerp realisatie en beheer en onderhoud denken ze altijd verder dan het gebouw alleen. ‘Beyond building’ noemt het bedrijf dat.

De baan 

Vaste bijbaan in de avonden/nachten/weekenden en/of feestdagen voor technische studenten (HBO of WO) in Utrecht. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het complete onderhoud en beheer van (bedrijfs)locaties: van verlichting tot brandbeveiliging. Als servicedesk medewerker ontvang en verwerk je storingen, klachten en andere meldingen. We gaan er vanuit dat je tenminste 2 dagdelen per week beschikbaar bent.

Het is de bedoeling dat jij als medewerker een klacht op waarde weet te schatten en weet op welke manier je moet handelen om te zorgen dat de klacht wordt afgehandeld. Bijvoorbeeld door een monteur naar het gebouw te sturen. Hoe je de verschillende meldingen moet afhandelen wordt je aangeleerd in een training bij het bedrijf voordat je begint.

Je moet ten minste twee shifts in de week beschikbaar zijn, een shift duurt ca. 6 uur. De shifts zijn van 22:00 tot 06:00 en in het weekend zijn er 3 diensten die samen 24 uur vormen. Op feesdagen zijn er dan ook 3 diensten van 8 uur. 

Overige info 

Salarissen zijn comform de jeugdschalen in de cao Metaal en Techniek. Op alle uren voor deze diensten geld een toeslag van 30%. 

Kennismakingsdagen beginnen op 20 mei. 

De trainingen beginnen op 16 mei. 

 


Vereisten

  •  Vanaf half mei 2018 inzetbaar voor minimaal 2 shifts in de week (vereist)
  •  Je bent verantwoordelijk, proactief en communicatief vaardig (vereist)
  •  HBO/WO geschoold met technische affiniteit (vereist)
  •  Klantgerichtheid (vereist)
  •  Je bent (bijna) 3e-jaars student of ouder (vereist)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 Trefwoorden

servicedesk mederker  

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Onze organisatie bemiddeld studenten en Young professionals met HBO/Universitair denkniveau, duidelijk meer hersens dan financiële middelen, enthousiast, ambitieus en flexibel: dat is een flexkracht van onze organisatie. Zo één waar je bij denkt: ‘die zien we over een aantal jaren hopelijk weer terugOp zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.